tiistai 20. kesäkuuta 2017

Hiushemmottelua luonnollisesti

Viikko sitten hiushemmottelua Keidas by Lumossa Tampereella... ūüíĖTässä aikaisemmin keväällä totesin hiusteni olevan todella surkeassa kunnossa. Hiukseni siis ovat ei värjätyt, luonnostaan harmaat, kuivat, karheat ja kiharat. Itselläni on luonnostaankin kiharat hiukset mutta tällä hetkellä niitä on vielä avitettu permanentin muodossa. Ja kun joudun töissä ollessani pitämään hiuksia kiinni niin hiukset olivat kovasti katkeilleet kiinnipitokohdasta joten jotain oli siis pakko tehdä. Muutenkin hiuksia oli lähtenyt suht runsaasti koko kevään ajan.

Facebookin luonnonkosmetiikan ryhmässä sitten oli niihin aikoihin keskustelua energialeikkauksesta ja siellä kehuttiin Tampereella sijaitsevan Keidas by Lumon palveluja ja kampaajia. Sivuja aikani tutkittuani varasin sitten ajan sekä energialeikkaukseen että hiusten hoitoon.
Ihan ensimmäiseksi keskustelin kampaajani kanssa hiusteni kunnosta ja mitä haluan niille tehtävän. Sitten valoja himmennettin intialaisen päähieronnan ajaksi. Hieronta tehtiin öljyn kanssa, selkäni taakse sain lämmitetyn kauratyynyn ja harteilleni viltin. Parinkymmenen minuutin kuluttua oloni olikin levollinen ja rentoutunut.

Seuraavaksi oli hoidon vuoro, kampaajani oli alussa tutkinut päänahkaani ja totesi sen olevan punoittava ja ärtynyt josta itselläni ei ollut aavistustakaan koska se ei oireillut millään tavalla mutta ei se ollut kuitenkaan yllättävää kun ottaa huomioon sen kuinka paljon hiuksiani oli kevään aikana lähtenyt ja siitä syystä kampaajani päätyi laittamaan hiusteni juureen savihoidon ja latvoilleni syväpuhdistavan merilevähoidon. Hoitojen vaikuttaessa sain nauttia kupillisesta hyvää kahvia sekä pähkinöitä ja manteleita.

Pesun j√§lkeen aloitettiin itse leikkaus, leikkaustekniika energialeikkauksessa on puhdas ja selke√§linjainen mm. hiusten kasvusuunnat otetaan huomioon. N√§in ollen hiuksista tulee harmoninen ja helposti muotoiltavat ja hiukset tuntuvat el√§v√§mmilt√§. Kokonaisuutena energialeikkaus rentouttaa ja antaa uutta energiaa sek√§ hiuksille ett√§ mielelle. Hiuksistani leikattiin pitk√§t p√§tk√§t kuivia latvoja pois kerrostaen niin ett√§ kiharani saivat ihan uutta eloa ja puhtia. 

Ja jo kampaamossa hiuspohjaani laitettiin Less is moren herbal tonic hiusvettä joka kirkastaa, piristää ja rauhoittaa ärtynyttä päänahkaa jota sitten ostinkin pullollisen kotiin ja jota käytän nyt ainakin kuuriluontoisesti päivittäin parin viikon ajan. Erittäin tehokas yrttivesi joka virkistää ja vahvistaa ärtynyttä hiuspohjaa ja latistuneita hiuksia luomulaatuisten kasviuutteiden avulla. Ja jo tämän viikon käytön jälkeen päänahkani tuntuu virkeämmältä ja hiuksia lähtee vähemmän kuin aiemmin.Kampaamosta lähti mukaan myös Less is moren flower whip joka on kiharoiden hiusten ravitseva muotoiluvoide. Tällä tuotteella saa pörröisistä kiharoista kauniisti kiertyvät kiharat.

Kotoa löytyy myös saman sarjan Tangerine curl balm joka taas on kiharoiden hiusten hiuksiin jätettävä hoitoaine joka vahvistaa kiharoita ja sen sisältämä sisialainen eteerinen mandariiniöljy nostaa mielialaa. Kiharoista tulee kauniit ja joustavat. Tuoksu tässä onkin aivan taivaallinen.Välillä tulee myös suihkittua hiuksiin Uniquen hiuksiin jätettävää hoitoainetta joka onkin loistava pika-apu varsinkin kiireisiin aamuihin että saa pörröiset kiharat taas taltutettua. Tuuheutta kiharoille saa Uniquen hiuslakalla tai loistavalla suolasuihkeella. Kumpiakin käytän vaihdellen ja lopputulos on aikalailla sama, suolasuihkeella tulee ehkä enemmänkin surffikiharat.

Sekä Less is moren että Uniquen tuotteita saa ostettua Keidas by Lumosta.
(sekä myös kaikkea muuta ihanaa...)

Kaikkinensa koko kampaajak√§ynti ja ensimm√§inen kokemukseni ekokampaamossa oli hemmotteleva, rentouttava ja ennenkaikkea sain ihanat eloisat ja muhkeat kiharani takaisin ūüíĖ
Ja varmasti tämän kokemuksen pohjalta tulen menemään hoidattamaan hiuksiani ja hemmottelemaan mieltäni kyseiseen paikkaan uudestaankin vaikka sijaitseekin aika kaukana asuinpaikastani. Onneksi rautatieasemalta tänne ei ole kuin parin minuutin kävelymatka.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...