sunnuntai 4. kesäkuuta 2017

Täydellinen meikkipohja

Se Täydellinen meikkipohja... 💖


Absolution La Crème du Teint Light
Ensimmäinen kosketukseni tähän tuotteeseen tuli joulukuun Jolie Boxin mukana jossa tuo 15ml:n tuubi tuli ja joka jo ensimmäisellä käyttökerralla sai huokailemaan ihastuksesta. Ei liian vaalea eikä liian tumma, varsinkaan liian tumma joita yleensä lähes kaikki kokeilemani meikki- ja bb-voiteet ovat olleet.


Eli tästä tuli täydellinen meikkivoide minulle, täydellinen sävy, täydellinen levittyvyys, täydellinen koostumus. Voiteessa on melko voimakas tuoksu joka haihtuu kuitenkin nopeasti. 
Eikä siinä vielä kaikki, tämä myös hoitaa sekä suojaa auringolta ja ilmansaasteilta.
Sävy light sopii hyvin vaalealle skandinaaviselle iholleTamanuöljy rauhoittaa ja korjaa ihoa, vihreä tee on antioksidanttipommi, joka korjaa vapaiden radikaalien vaurioita ihossa ja auttaa ihoa puhdistumaan toksiineista sekä rauhoittaa.
Sisältää lisäksi kosteuttavaa jojobaöljyä, ruusunmarjaöljyä, inkivääriuutetta sekä bambun ydintä.
Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen etenkin helposti rasvoittuvalle ja sekaiholleOnko tämä sitten meikkivoide vai bb-voide? Omasta mielestäni se on enemmän bb-voiteen kaltainen, ei mitenkään täydellisen peittävä vaan ihon sävyä ja pieniä virheitä tasoittava ja jättää iholle kevyesti kuultavan pinnan.
Itse levitänkin tämän mielummin ecotoolsin bb/cc-voidesiveltimellä (kuvassa alempi) kuin meikkivoidesiveltimellä (kuvassa ylempi), bb/cc-voidesiveltimellä tulee tasaisempi lopputulos kuin meikkivoidesiveltimellä. 

Tätä täydellistä meikkipohjaa sävyssä light voi ostaa Jolien verkkokaupasta täältä ja mediumia täältä 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...