keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Naturativ

Naturativ on luonnonkosmetiikan sarja johon olen tänä keväänä ihastunut, enkä vain minä vaan myös poikani.Itselläni ensi kosketus sarjaan tapahtui jo viime syksynä kun lokakuun Jolie Boxissa tuli Home Spa -jalkojen kuorintasuola joka kuorii ihon kuolleet solut tehokkaasti. Luonnon öljyt ja -rasvat kosteuttavat ja uudistavat kuivaa ja haljennutta ihoa.
En ollutkaan ennen käyttänyt öljypohjaista jalkojenkuorintaa joten tämä oli minulle uusi tuttavuus josta tykkäsin kovasti. Tämän kuorinnan jälkeen kun ei välttämättä tarvitse jalkoja edes rasvata.Toinen Naturativin tuote joka on tullut Jolie Boxissa on huhtikuun boxissa tullut korjaava hiusnaamio jonka sisältämät luonnolliset uutteet ja öljyt parantavat kuivuneiden ja vahingoittuneiden hiusten kuntoa tehden niistä silkinpehmeät ja tuuheat.
Tämän käyttöönottoa odotan innolla, varsinkin jos lupaukset pitävät paikkansa ja tuote sopii omille kiharille ja kuiville hiuksilleni. On vaan tällä hetkellä avattuna parikin eri naamiota jotka on kulutettava ensin pois...Aurinkosuojaemulsio kasvoille ja vartalolle SPF 50 mineraalisuodattimilla vastasyntyneestä vanhukseen. Imeytyy nopeasti eikä vaalenna ihoa.
En ole ehtinyt testaamaan tätä kun vasta kerran mutta omalla vaalealla iholla tuntuu toimivan. Hyvin neutraali ja mieto tuoksu, levittyi hyvin eikä vaalentanut ihoa. Ihan pieni tahmainen tuntu jälkikäteen havaittavissa joka ei ollut kuitenkaan häiritsevä.Satuin olemaan juuri yhden keväällä tehdyn tilauksen aikoihin miselliveden tarpeessa joten päätin kokeilla tätä naturativin misellivettä joka puhdistaa ihon ja meikin hellävaraisesti ja sopii myös erittäin herkälle iholle.
Itse käytän misellivettä vain aamuisin korvaamaan vesipesun. Tykkään sen helppoudesta vesipesuun verrattuna. Ihan hyvä tuote muuten mutta en sitten tiedä johtuuko se tästä misellivedestä vai mistä mutta joinakin aamuina vähän tämän käytön jälkeen kasvoni alkaa punoittamaan ja hieman kirvelemään. Ja tätä ei tapahdu joka aamu vaan tämän parin kuukauden mitä olen tätä käyttänyt on näin käynyt ehkä 5 kertaa. Mene ja tiedä mistä johtuu mutta loppuun käytän.Seuraavaksi sarjan tehoseerumi ihastukset ecoAMPOULE 1 ja 5

Ensimmäiseksi tuli hankittua tehoseerumi 5 joka on tarkoitettu silmänympärysiholle. Olin muutamista blogeista lukenut kyseisestä tuotteesta ja erään postauksen luvun jälkeen menin samantien tilaamaan tämän ihanuuden itselleni. Lupaa häivyttää silmäpusseja ja tummia silmänalusia ja myös kosteuttaa ja kiinteyttää.  
Juu, en tiedä sitten onko tästä itselle enää kovastikkaan hyötyä mutta ihan niinkuin nuo silmänympärysihon rypyt jos ei nyt hävinneet mutta ainakin hieman tasoittuneet 😍
Ja tätähän ei tarvitse kuin ihan aavistuksen pieni tippa että vaikka tuo pieni pullo onkin arvokasta tavaraa niin kyllä se myös kestää.

Ja palkittu tehoseerumi 1 joka lupaa rauhoittaa, kiinteyttää, kosteuttaa, tasoittaa, poistaa punoituksen
Nämä hyaluronihapposeerumit ovat kyllä ihan omiaan minun ikääntyvälle iholleni. Tykkään!Ensimmäisen tilaukseni mukana tuli näyte after-shave balmista joka meni 17-vuotiaan poikani testattavaksi, joka tykästyikin tuotteeseen niin että piti tilata täysikokoinen tuote ja samalla siihen otettiin kaveriksi shaving cream. Eli näitä voimme hyvillä mielin suositella ainakin nuorille ensimmäisiin parranajokokeiluihin. Ja tämä äiti on tyytyväinen kun on saanut poikansa käyttämään luonnonkosmetiikkaa 😊Seuraavaksi itselläni lähtee varmasti tilaukseen tämä hellivä vartalovoide joka huumasi tuoksullaan ja kermaisella koostumuksellaan kahden pienen näytteen verran. Tämä sitten lähempänä syksyä, nyt kesän ajan piisaa kevyemmät kosteuttajat.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...