perjantai 16. kesäkuuta 2017

LoveLula Box kesäkuu '17

Tänään saapui LoveLula BeautyBoxin 3kk:n tilausjaksoni viimeinen boxi...
Ensimmäiseksi huomioni kiinnittyi tuttuun merkkiin Màdaraan, Daily Defence Ultra Rich Balm 60ml
Tuubissa ei kuitenkaan ollut sitä meille tuttua kuviota ja sinistä tai oranssia väriä jotka ovat nokkos- ja pihlajavoidetuubeissa. Siitä sitten incejä tutkimaan kumpaa tämä sitten on? Kummankaan inci ei täsmännyt tämän tuotteen kanssa joten olisiko niin että britteihin on tehty oma DD-voide? No, joka tapauksessa käyttöä tälle kyllä löytyy. (15£/60ml)


Seuraavaksi Bellapierre Kiss Proof Lip Creme Antique Pink 3,8g
Itse odottelin että Jolie Boxissa olisi tullut joku kiva kesäinen huulipuna, täältä se sitten tuli. Tämän luvataan pysyvän huulilla tuntikausia ja kestävän suutelun. Ihana antiikkipinkki mattapuna ja olihan se heti pakko testata.... ihan kiva muuten mutta minulla ainakin jäi huulet toisiinsa todella lujasti kiinni eli ei jatkoon. Täytyy varmaan vielä kokeilla vaikka huulirasvan kanssa pelittäiskö...? Väristä kun tykkäsin tosi paljon. Hmm.. tähän hintaan sais kyllä pelittää tai jos se onkin niin että tarkoitus olisikin jäädä kiinni niihin toisiin huuliin...? 😚😍(20£/3,8g)


Balm Balm Hibiscus Face Mask 5g with Muslin Cloth,
Musliiniliinasta tykkään ja käytössä säännöllisesti
Kuoriva ja syväpuhdistava naamio. Riisijauhoa ja eteeristä ruusuöljyä sisältävä naamio joka syväpuhdistaa ihon. Tämä on jauhe johon lisätään vettä että saadaan tahnamainen seos joka kuivuessaan imee epäpuhtaudet iholta. Mielenkiinnolla testailen. (n.1,2£/2,8£)


Toinen tuttu merkki mutta lähinnä hiustuotteista. John Masters Organics Lavender, Rose Geranium & Ylang Ylang Soap 42g
Kasvojen ja vartalon ihon puhdistukseen sopiva hellävarainen palasaippua, joka jättää ihon puhtaaksi, pehmeäksi ja heleäksi. Saippuassa on oliiviöljyä, cupuacu-voita, palmu- ja kookosöljyjä sekä laventelin ja ylang ylangin eteerisiä öljyjä. Käyttöön tulee mutta saas nähdä mihin käyttötarkoitukseen, sen aika näyttää. (3£/42g)


Boxissa 3 täysikokoista tuotetta, 1 matkakoko, 1 näyte, laskin tuon liinan täysikokoiseksi tuotteeksi. Boxin arvo tässä kuussa n. 43 £ eli 49€. Ihan kivat tuotteet taas ja kivasti erilaista kuin Jolie Boxissa vaikka siitä tykkäänkin enemmän. Mielenkiintoisin tuote oli tuo Màdara ja suurin pettymys huulipuna kun eihän sen kanssa voi edes puhua kun huulet tarraavat kiinni toisiinsa niin lujasti. Niin, ja tämähän oli sitten 3kk:n tilausjaksoni viimeinen boxi tällä erää mutta ehkä joskus rahatilanteen salliessa tilaan uudelleen.

Mitäs mieltä te olette olleet näistä boxeista? Entä tuosta Màdaran DD-voiteesta?
Huhtikuun boxin löydät täältä ja
Toukokuun boxin täältä

Boxia voi tilata 3kk/52,50£/60€ tai 12kk/210£/240€ täältä


2 kommenttia:

  1. Mielenkiintoinen boxi:) Olisi kiva joskus kokeilla kasvojen puhdistukseen jotain palasaippuaa. Yleensä vähän vierastan saippuajuttuja kasvoille, mutta tuo John Masters Organicsin palasaippua vaikuttaa vaikuttavien aineiden osalta varsin hyvältä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, tykkään enempi voidemaisista putsareista. Mulla palasaippuat ollu vaan käsien pesussa mutta katsotaan jos testais ainakin tän kasvoille! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...