tiistai 10. heinäkuuta 2018

Jolie Box heinäkuu '18

Jolie boxia saatiinkin tässä kuussa hieman odotella, ajattelin jo että oman boxini uusi tilausjakso on jäänyt kokonaan kirjautumatta...

Ilmeisesti boxi ei tule enää Jolielta suoraan vaan ainakin firman mukaan Ahvenanmaalta!? No, mutta jokatapauksessa katsellaan boxin sisältö.




'Rakas Päiväkirja', lomakuun boxissa on yksi koko box-historian toivotumpia tuotteita...




Acorelle Eau Fraiche 30ml, -kevyttuoksut koostuvat vehnäalkoholista sekä luonnollisista eteerisistä öljyistä ja kukkaisvesistä. Jokaisessa boxissa on yksi tuoksu kuudesta vaihtoehdosta.

Minun boxissa oli sellainen tuoksu jota ei tuossa kuuden joukossa ollut listattuna!? Vaikka taisikin sattua niin että tämä Neroli Infusion on ilmaistu tuossa lappusessa Sitrus Infusionina!? No, joka tapauksessa tuoksuvaihtoehto osui kohdallani ihan nappiin ja tämän käytän oikein mielelläni pois :)
(19,90€/30ml) hinta Acorellen omilta sivuilta.




Uoga Uoga Lip & Cheek Colour Tender 6ml, on voidemainen huuli- & poskipuna, jolla saa tehtyä kauniin poski- ja huulimeikin. Tuote sisältää puhtaita ja luonnollisia mineraalipigmenttejä ja kasviöljyjä. Todella täyteläiset ja pigmenttirikkaat sävyt levittyvät kauniisti joko siveltimellä tai sormin.

Näitä oli boxeissa kahdessa eri sävyssä, itse sain tuon Tenderin joka on viileä ruusuinen sävy joka sopii minulle paremmin kuin se toinen joka oli persikkainen sävy. Aiemmin mulla ei ole ollutkaan voidemaista poskipunaa joten on vissiin korkea aika kokeilla ja jos ei toimi niin onneksi tätä voi käyttää myös huulilla. (14,95€/6ml) Hinta Uoga Uogan omilta sivuilta.



Couleur Caramel Essence de Provence Cream Eyeshadow 4g
-voidemaisella luomivärillä loihdit säteilevän kesäkatseen. Tuote sopii myös rajausten tekoon. Silkkimäinen koostumus levittyy kauniisti. Tuli hohtavan pronssin sävyisenä.

Jaa, toinen meikkituote... Ja tämäkin voidemainen jota voi käyttää eritavoin, luomivärinä sävy menee itselläni pieleen mutta täytyy katsoa miten toimii rajauksissa. (20,28€/4g) Hinta ecco-verden kaupasta.



Absolution La Crème de Santé -tasapainottava kasvovoide 15ml, on Jolien koko viime vuoden myydyimpiä tuotteita. "Terveysvoide" on kevyen koostumuksen omaava kasvovoide, jonka sisältämä 20 ainesosan kombinaatio auttaa palauttamaan ja säilyttämään ihon tasapainon. Nopeasti imeytyvä koostumus sopii täydellisesti meikin alle ja on ihanteellinen myös miehille.

Jossain boxissa taisi joskus tulla pussinäyte tästä!? Tätä olen halunnut jo pitkään päästä testaileen enemmänkin mutta vielä se ei ole päässyt ostoskoriin saakka. Tästä deluxe sample -koosta pääseekin testaileen vähän enemmän kuin siitä pussinäytteestä joten olen oikein mielissäni tästä. (12,55€/15ml)




Ja sitten vielä näyte Mádaran Smart Antioxidants Anti-Fatigue Eye Creamista, jonka varmasti jossain vaiheessa käytän pois.



Heinäkuun boxi sisälsi 3 täysikokoista tuotetta, yhden deluxe/matkakoon ja yhden näytteen, arvoltaan boxi oli 67,68€, joten oli taas laadukas ja hintansa arvoinen, vaikka aluksi boxi tuntuikin aika "tyhjältä". Oli myös aika erikoinen boxi, kun oli kaksi tuotetta joista oli eri versioita liikkeellä ja niistä kummatkin osui kohdalleen. Ja vielä näistä on kolme sellaista tuotetta joita ei löydy myynnistä Jolielta itseltään.

Miltä boxi teistä vaikutti? Osuiko sävyt ja tuoksut kohdilleen?

6 kommenttia:

  1. Aluksi olin tuoksuun vähän pettynyt mutta kun olen sitä illan tässä tuoksutellut niin aika miellyttävä on :) sain siis tuon ruusun tuoksuisen. Muuten aika mukava boxi en ole voidemaista luomiväriä ikinä testannut ja sävy menee aika hyvin omaan väriskaalaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuoksut ovat kyllä sinänsä aika vaikeita tällaisessa boxissa, täytyy olla vaan todella hyvä tuuri että sopiva osuu kohdilleen. Kiva että sinäkin sait miellyttävän tuoksun :)

      Poista
  2. Oli tilausjaksoni paras boxi <3. Poski/huulipuna olisi ollut itselleni mieluisampi aprikoosina mutta ehkä hyvä että tulee sävyjä, joita ei itse ostaisi. Tender on kyllä nätti.
    Luomivärin sävystä pidin kovasti, harmi vaan että luomilla voidemaiset ei yleensä kestä.
    Tuoksu oli tosi kiva ja kukkainen. Häipyy vaan nopeasti. Oli kuitsekui tosi kiva saada tuoksu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla olis kyllä jäänyt se persikkainen käyttämättä, sävy ei sovi iholleni lainkaan. Luomivärin sävy on kyllä nätti mutta kuuluu juuri siihen väriskaalaan joka ei omalle iholleni sovi, harmi. Tuoksu oli boxissa ihan jees :) mutta tosiaan nuo acorellen tuoksut ei kovin kauan kestä.

      Poista
  3. Nyt ei oikein natsannut itselle. Mutta tuoksua lukuunottamatta kaikki tulee kyllä käyttöön kuitenkin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi ettei tuoksu osunut kohdilleen mutta kiva että muut tuotteet oli mieluisia :) Mä olen nyt saanut näistä boxeista jo kolme ruskean sävyistä luomiväriä, jokohan piisais... Vois vaikka ripsari tulla seuraavaksi ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...