sunnuntai 15. heinäkuuta 2018

Kesäkuun loppuneet '18

Huh, kyllä aika menee nopsaan. Nyt ollaan jo heinäkuun puolivälissä ja kesäkuun loppuneet vielä ruotimatta. 

Jos toukokuussa loppui vähän tuotteita niin kesäkuussa päinvastoin ja varsinkin täysikokoisia tuotteita loppui iso kasa, toivottavasti jaksatte lukea loppuun asti :)




Aloitetaan kasvovesistä joita loppuikin ruhtinaallinen määrä



TRS Rose Water 4/5
Punnitse & Säästä -kaupasta ostettu ruusu-vesi joka soveltuu myös jälkiruokiin ja leivonnaisiin mutta myöskin kasvovedeksi ja parfyymiksi kuten pullon kyljessä lukee. Tällä n.3 euron hintaisella kasvovedellä on hyvä aloittaa kasvovesien kerrostaminen. Mieto ruusun tuoksu. Tykkään, uusi pullo jo käytössä!

Novexpert Brume Magnésium 5/5 💖
Ostopostaus täällä
Ihana kasvosuihke joka sopii rauhoittamaan herkkää ihoa. Itse suihkautan tämän kasvovoiteen jälkeen viimeisenä tuotteena ja todellakin säännöllisessä käytössä olleena kasvojen punoitus ja näpyt on hälvennyt lähes kokonaan. En luovu. Uusi pullo jo käytössä, todellinen luottotuote!

Absolution La Brume Systèmique monivaikutteinen kasvovesi 4/5
Tuli syyskuun '17 Jolie Lux Boxissa.
Kaksifaasinen kasvovesi joka sopii todella hyvin varsinkin talviaikaan käytettäväksi, itse en tämän kanssa varsinaista kasvoöljyä enää tarvinnut. Absolutionille ominainen yrttinen tuoksu voi olla joillekkin liikaa mutta mä rakastin sitä, miinusta hurjan kovasta hinnasta...

Avril Misellivesi 4/5
Hyvä perus misellivesi joka ei ärsyttänyt ihoa, käytin aamupuhdistuksessa. Iso pullo ja edullinen hinta. Voisin ostaa lisää mutta vaihtelu noin ison pullon jälkeen virkistää :)

Whamisa Toner Refresh 3/5
Tuli toukokuun Jolie Boxissa.
Ihan ok hyvä sekaiholle tarkoitettu kasvovesi mutta mä en vaan pääse nyt tähän Whamisaan mukaan joku näissä tuotteissä tökkii, onneksi oli vaan pikkupullo. En kuitenkaan ostaisi täysikokoista tuotetta.



Patyka Rosewood Velvet Cleansing Milk 4/5
Tuli syyskuun '17 Jolie Boxissa.
Hyvä kasvoputsari mutta itselläni ei ainakaan silmämeikkiin tehonnut. Riittoisa ja ihan vielä ihan sen hintainen että voisi ostaa. Voisin joskus käyttää toisenkin pullon.

Mossa Clensing Creme-Mousse 5/5 💖
Hinta-laatu suhteeltaan erinomainen kasvoputsari jolla lähtee silmämeikkikin vaikka ei taida olla ihan siihen tarkoitukseen tarkoitettu. Kiva tuoksu ja todella riittoisa. Tätä mennyt jo useampi pullo mutta tällä hetkellä ei löydy jemmoista.

Isla Apothecary Refine + Radiate Beautifying Face Mask 4/5
Tuli myös syyskuun Jolie Boxissa.
Ihana kauneusnaamio joka todellakin kirkasti ihoa ja jälkeenpäin ihanan pehmeä ja siloinen iho! Sen verran miinusta että jos tätä naamiota joutui vähänkään hiuksiin niin oli sitten keltaiset hiukset siitä kohtaa... nimim. pariin otteeseen keltaisia raitoja hiuksissa :D

Olivia Klein Detox Mask 3,5/5
Ostopostaus täällä
Hellävarainen detox-naamio joka sopii hyvin talviaikaan käytettäväksi tai herkempi-ihoisella muulloinkin. Ihan ok naamio mutta itselleni parempiakin naamioita on joten en usko tätä enää ostavani.



Naturativ ecoAmpoule 5 5/5 💖
Hyvin harva kosmetiikkatuote tuottaa rakkaudellisia tunteita mutta tämä tuote on jotain sellaista jonka jokainen pitäisi tuntea silmänympärysihollaan <3 Ihana 

Lavera Hydro Effect Serum 4/5
Vihdoin viime syksynä sain hankittua tämän kehutun seerumin jostain alesta edullisesti mutta vasta nyt keväällä pääsi käyttöön ja olihan tämä hinta-laatu suhteeltaan oikein passeli seerumi jota voisin joskus lisääkin käyttää. Riittoisa, imeytyy hyvin ja ihana raikas tuoksu.




Unique Haircare Curl Styling Cream 3,5/5
Ostopostaus täällä.
Ei ihan niin hyvä kiharavoide kuin Less Is Morella mutta ihan käyttökelpoinen. Mutta eipä mitään huonoakaan sanottavaa.

Ecodenta Black Whitening hammastahna 3,5/5
Messuostoksia
Kirkasti hivenen hampaita mutta ei muuten mitään erikoista, voisin ostaa uudelleen.

Fair Squared Almond käsivoide 4/5
Heräteostos Tokmannilta
Ihana tuoksu, paksu voide joka oli hyvä yökäyttöön. Kosteutti hyvin, voisin ostaa uudelleen mutta tykkään vaihdella.



Ja sitten vielä muutama näytepussukka...

Mádaran CityCC -voide oli ihan huippu, tuosta näytteestä sain testattua neljä kertaa ja todellakin voisin ostaa täysikokoisen tuotteen, jos vaikka ensi kesäksi.

Absolutionin La Sérum Anti-Soif -seerumi ja La Crème Douce Démaquillante -meikinpuhdistus, seerumia olenkin testannut aiemmin vähän isomman näytteen, joka on ihan ok seerumi mutta omalle iholle löytyy parempiakin vaikka ei tämäkään huono ole. Meikinpuhdistus tällä testauksella oli ihan ok, mutta näin pienestä näytteestä ei voi enempää sanoa.



13 täysikoista, 1 matka/deluxekoko ja 3 näytettä

Löytyikö jotain tuttuja tai mielenkiintoisia tuotteita?

Ihanaa helleviikkoa sinulle :)

2 kommenttia:

  1. Todella kunnioitettava kasa. Mulla on vasta tänä vuonna tullut murto-osa tuosta, mutta avattuja purkkeja on sitäkin enemmän....
    Samat suosikit: Novexpert ja Ecoampulli 5, joka tosiaan on niin hyvä, ettei voi selittää kuinka hyvä se on!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mä yritän aina käyttää edellisen purkin loppuun ennen kun otan seuraavan käyttöön, toki noiden isompien purkkien välissä ja samaan aikaan välillä käytän pienempiä matkakokoja ja näytteitä :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...