tiistai 5. syyskuuta 2017

Jolie Box syyskuu '17

Tänään heti kun huomasin syyskuun Jolie Boxin olevan haettavissa, polkaisinkin samantien postille sitä hakemaan. 

Boxi olikin tässä kuussa hieman muhkeampi ja painavampi...


Refine + Radiate

"Syyskuun Jolie Box on täynnä kultaista valoa ja ruusun tuoksuja. Kannustamme syyskuun tullen kauniiseen arkeen, rohkeuteen ja kiireenkin keskellä omiin valintoihin, uuden aloittamiseen, liikuntaan ja hyvään oloon!"Ekovista Lavender Konjac -sieni, on loistava lisä ihonpuhdistuksen tueksi myös herkkäihoisille. Se puhdistaa ihohuokosista lian ja talin, kuorii hellävaraisesti ja kirkastaa ihon pintaa, kosteuttaa luonnollisesti, rauhoittaa ja auttaa ihoa suojautumaan ihoa ärsykkeiltä.
Itselläni on kylppärissä käytössä saman sarjan kurkuma -sieni, joten ehdottomasti käyttöön tulee tämäkin sieni. Jolien valikoimissa tätä ei ollut joten hinta Biodellystä (9,50€/1kpl)


Patyka Rosewood Velvet Cleanising Milk 150ml, on samettinen puhdistusmaito, joka poistaa meikin ja puhdistaa ihon kuivattamatta. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen etenkin kuivalle ja pintakuivalle iholle.
Ihan tässä juuri mietin että seuraavaksi puhdistustuotteeksi haluaisin ostaa jonkun puhdistusmaidon ja sieltä se sitten tuli, kuulostaa oikein hyvältä ja tehokkaalta tuotteelta. Tuli tarpeeseen :)  (26€/150ml)Isla Apothecary Refine + Radiate Face Mask 120g, on jokaisen ihotyypin must-have kauneustaika. Kookosmaito, santelipuu ja kurkuma luovat tehokkaan, öljyttömän seoksen, joka kaunistaa ja kirkastaa ihoa. Voidaan sekoittaa veteen, kukkais- tai kasvoveteen tai hunajaan ja tarpeen mukaan voidaan lisätä myös muutama tippa kasvoöljyä.
Merkistä en olekaan aiemmin kuullut joten mielenkiinnolla tätä testailen, Erilaisia naamioita vaan on tällä hetkellä useampikin purkki joten hetki menee ennekuin käyttöön otan. (26€/120g)


L'atelier des Délices Puffiness Eye Care Patches,on virkistävä silmänympärysnaamio. Naamio tasoittaa välittömästi silmäpusseja ja vähentää silmänalusien tummuutta. Raikastaa ja virkistää ilmettä.
Viime vuonna Boxista tuli saman merkin kasvonaamio nyt ilmeisesti uutuutena silmänympärysnaamio. Tykkäsin kasvonaamiosta, joten varmasti tämäkin käyttöön tulee, pitää odotella joku spesiaali hetki jolloin tämän käytän :)  (10,50€/1kpl)


Lopuksi oli vielä näyte Neal`s Yard Remedies Frankincense Hydrating Creamista joka on ravitseva kosteusvoide, joka saa tehonsa uudistavasta frankincense- ja mirhaöljystä.Boxin kokonaisarvo tässä kuussa oli 72€ sisältäen 4 täysikokoista tuotetta ja yhden näytteen.
Tykkäsin tästä Boxista ihan tosi paljon, kaikki tuotteet olivat sellaisia joita varmasti tulen käyttämään ja ehkä myös ostamaan jatkossa. Etenkin tuo Patykan puhdistusmaito kuulostaa erittäin lupaavalta :)

Jolie Box tilattavissa täällä, tällä hetkellä Jolie Boxista on myynnissä vielä kertaluontoinen Lux Box joka ilmestyy vielä tämän kuun aikana ja ainakin vielä saatavana. Tänne se ainakin on tulossa :)

Mitäs mieltä te olitte tämän kuun Boxista?

3 kommenttia:

 1. Mulle tuli kanssa paketti tänään, ei kyllä ollut kovin painava.

  Mutta mutta... mitä olen mieltä?

  Aika kallis tuo paketti kun yli 26€ /kk maksaa sisältöön nähden.

  Naamiopurkin arvoinen, odottaisin kyllä enemmän kun ei voi itse valita.
  Niin tai olihan tuo silmänympärysnaamio ja sieni ... jollainen mulla jo on, ei tietenkään paketin vika, onpahan sitten seuraava odottamassa :)

  Mun paketin sisältönä oli siis naamiopurkki, silmänympärysnaamio ja sieni. Sekä kosteusvoidenäyte.
  Ei ollut arpa suosinut kun en saanut puhdistusmaitoa, en edes näytettä :(
  Millä periaattella sitä sitten valikoituu, en tiedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho! olikohan jäänyt vahingossa puhdistusmaito pois? ota yhteyttä jolieen!

   Poista
  2. Mä olen samaa mieltä, sulta on varmasti jäänyt vahingossa puhdistusmaito pois boxista. Ota ihmeesä yhteyttä Jolieen! :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...