maanantai 6. elokuuta 2018

Jolie Box elokuu '18

Se olis jo elokuu ja Jolie Boxin aika. Sopii hyvin ilahduttamaan tätä pitkästä aikaa viileää ja sateista päivää, näin ainakin meillä.

Boxi tuntui aika kevyeltä ja se saikin miettimään että mitähän boxi mahtaa sisältää...


'Rakas Päiväkirja'


Patyka Double Action Smooting Scrub 50ml, on kaksitehoinen kasvokuorinta joka tasoittaa pieniä juonteita, uudistaa ihosolukkoa ja antaa iholle terveen hehkun. Kermainen koostumus pehmentää ihoa samalla kun jojobarakeet, jauhettu bambu sekä miedot hedelmähapot kuorivat ja kirkastavat väsynyttä ja sameaa ihoa.

Jee, Patykaa ja kasvojenkuorinta! Maaliskuun loppuneissa hehkutinkin tätä kuorintaa yhdessä saman sarjan naamion kanssa ja sanoin että voisin käyttää tätä täysikokoisenkin tuotteen, tykkään ja varmasti tulee käyttöön, entiset kuorinnat alkaakin olemaan sopivasti loppu :) (39€/50ml)


Joik Refreshing Facial Toner 100ml, on tyrniöljyllä rikastettu alkoholiton kasvovesi, joka pienentää ihohuokosia ja uudistaa ihoa. Aloe vera rauhoittaa ihoa ja tyrniöljy elvyttää ja parantaa sen elastisuutta. Piparmintun ja greipin eteeriset öljyt virkistävät.

Öljyinen kasvovesi, sellaista ei olekaan varastoissa tällä hetkellä joten mielelläni testailen tämän varsinkin kun ilmat taas muuttuu ja iho tarvitsee enemmän kosteutusta. Hinta miraz.fi (12,70€/100ml)


Weleda 24h Roll-On Deodorantti Pomegranate 50ml, on täysin luonnollinen, erittäin tehokas deodorantti ilman alumiinisuoloja ja parabeeneja. Sis. antibakteerista lakritsinjuuriuutetta sekä taikapähkinäuutetta, jotka suojaavat ihoa tulehduksilta. Tuoksussa erottuu mietona häivähdys appelsiinia, vaniljaa ja intialaista davana-kukkaa. (10,90€/50ml)

Weleda Pomegranate Creamy Body Wash 20ml, -suihkuvoiteessa on ihoystävällinen pH-arvo ja se sisältää seesamiöljyä, joka yhdessä mietojen sokeri- ja kookostensidien kanssa hoitaa ihoa. Iho puhdistuu hellävaraisesti jääden kosteutetuksi ja pehmeäksi. (2€/20ml)

Vaikka monia luonnonkosmetiikan dödöjä olen jo tähän mennessä testaillut niin Weledan dödöt on vielä testaamatta. Ihana tuoksu tässä ainakin on joten toivon todella että tämä pitäisi, testiin tämä jokatapauksessa pääsee. Samaa sarjaa suihkuvoide pienessä 20ml:n koossa josta pääsee pari kertaa käyttämään.


Ja vielä näyte Dr. Hauschkan Kirkastavasta naamiosta, tätä taisikin tulla joulukalenterista ja muistaakseni taisin kehua kovasti tätä naamiota joten varmasti käytän tämän joku päivä kun iho tarvitsee kirkastusta, näiden muutaman viikon hikoilujen jälkeen iho tarvitseekin hieman tehohoitoa.


Elokuun boxi sisälsi 3 täysikokoista, yhden matka/deluxekoon ja yhden näytteen, boxin arvo oli 64,60€. Patykaa on aina kiva saada boxista, tykkään todella paljon sarjan tuotteista, öljyinen kasvovesi tulee tarpeeseen varsinkin kun ilmat viilenevät ja iho kuivuu ja tuo dödö tuoksuu aivan ihanalta. Kaikki tulee käyttöön, oikein hyvä boxi :)

Nyt odotellaankin taas Jolie Lux Boxia, vaikka edellinen ilmestyikin vasta kesäkuussa. Joten elokuulla saadaankin nauttia vielä yhdestä boxista.

Mitäs te tykkäsitte boxista? 

8 kommenttia:

  1. En ole vieläkään saanut boxia :( . Pakko oli spoilata :)

    VastaaPoista
  2. Todella hyvä satsi, ja enin osa vieläpä täysikokoisia!

    VastaaPoista
  3. Onkohan näiden lähetyksissä ongelmia nyt... ei oo vieläkään tullut siskolle kun lahjaksi tilasin. Seisoo vaan jossain logistiikkakeskuksessa jo kuudetta päivää

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei... Juu, ilmeisesti ongelmia edelleen, alkoivat kun heinäkuussa ulkoistivat boxien lähetyksen muualle. Toivottavasti saavat lähetykset pian sujumaan...

      Poista
  4. Kerro sitten mitä mieltä olet deosta. Vaikuttaa kiinnostavalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kunhan saan sen käyttöön. Mulla on tällä hetkellä niin monta dödöä auki etten ole vielä viitsinyt tätä avata vaikka mieli tekis :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...