perjantai 4. toukokuuta 2018

Jolie Box toukokuu '18

Toukokuun Jolie Box saapui juuri sopivasti piristämään tulevaa viikonloppua ja tätä harmaata ja sateista perjantaita. Edellisinä kuukausina kun on "joutunut" odottamaan viikonlopun yli että on päässyt kurkkimaan boxin sisältöä. Mutta asiaan...


Rakas päiväkirja....Absolution La Solution + Éclat 15ml, on ihoa kirkastava tuhkimoseerumi, joka sisältää runsaasti antioksidantteja, vitamiineja ja rasvahappoja, jotka uudistavat ja silottavat ihon pieniä juonteita. Vadelmansiemenöljy estää ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä, kiinteyttää ja kirkastaa ihoa sisältäen runsaasti Omega- 3 ja -6 rasvahappoja sekä E-vitamiiinia. Seerumi sopii loistavasti meikin alle hehkua tuomaan. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen etenkin samealle ja väsyneelle iholle.

Ihan loistava ajoitus tälle seerumille (ja salaa vähän mielessäni toivoinkin että boxissa tulisi seerumi), sellainen kun oli juuri ostoslistalla kun edellinen on piakkoin loppumassa. Kuulostaa vieläpä oikein oivalta tuotteelta tällaiselle vähän vanhemmalle iholle. Oikein mielelläni tämän testaan! (57,00€/15ml)


L'atelier des Délices Exfoliant Lèvres et Zones Sensibles 15ml, on täyteläisen pehmeä, aavistuksen öljyinen ja sopivasti rakeinen huulten herkälle iholle kehitelty kuorintavoide. Se puhdistaa huulten ihon tehokkaasti epäpuhtauksista ja kuolleista ihosoluista sokeriruokouutteen, mantelikuorijauheen ja riisipuuterin avulla. Voiteessa on hedelmäisen raikas luonnollinen tuoksu.

Huulien kuorintaan tarkoitettua voidetta minulla ei vielä ollutkaan joten ihan varmasti tämäkin pääsee testiin kun aiempaa kokemusta tällaiselle tuotteelle ei ole. (17,90€/15ml)


Whamisa Toner Refresh 20ml, on raikastava kasvovesi, jossa on runsas, tehokkaasti ihoa hoitava koostumus. Se sisältää lootuksenkukkaa ja sitrusuutteita vaikuttaen ihoon elvyttävästi ja tasapainottavasti. Pohjana on käytetty aloe maculataa veden sijaan ihonhoidollisten ominaisuuksien maksimoimiseksi. Luomualkoholi raikastaa ihoa, supistaa huokosia ja irroittaa kuolleita sarveissoluja hellävaraisesti. Sopii kaikille ihotyypeille, ihanteellinen rasvaiselle ja sekaiholle. (7,50€/20ml)

Whamisa Organic Flowers Finger Peeling Mitt 1kpl, hellävaraiset kuorintalaput poistavat iholta kuolleet ihosolut helposti ja lempeästi, ilman rakeita. Ainutlaatuinen koostumus on peräisin kasviperäisestä betaiinisalisylaatista, joka kuorii ihon hellävaraisesti puhdistaen samalla ihohuokoset tehokkaasti. (4,90/1kpl)

Jälleen Whamisan näytteitä: Kasvovesi sattui sopivasti tulemaan sekaiholle sopivampana versiona kun jaossa oli myös kuivemmalle iholle tarkoitettua kasvovettä. Sen sijaan kuorintalappu tuli kosteuttavana versiona kun jaossa oli myös epäpuhtaalle iholle tarkoitettuja lappuja, joista juuri tämä kosteuttavampi on sopivampi omalle iholleni että nappiin meni nämä vaihtoehtotuotteet tällä kertaa. Testaan mielelläni, aiemmin tullut sarjan Deep Rich kasvovesihän oli ihan kelpoa tavaraa.


Ja vielä näytteet Ekopharman Vadelmakasvovoiteesta ja Mádaran Anti-Pollution CC-voiteesta, näistä kumpaakaan en ole testannut joten testiin menee. Kiinnostava varsinkin tuo cc-voide. Ekopharmaltakaan en ainakaan muistaakseni ole testannut aiemmin mitään.


Vaikka Boxi haettaessa tuntuikin kovin kevyeltä oli se täyttä tavaraa, Boxin arvo tässä kuussa oli huimat 87,30€ ja se sisälsi 2 täysikokoista, 1 matkakoon ja 3 näytettä. Kiinnostavin tuote on ehdottomasti tuo seerumi, Joliella oli sopivasti "huomattu" minun seerumivaje :) Se pääseekin piakkoin käyttöön kunhan saan tuon edellisen loppumaan. Heti käyttöön pääsee myös tuo huulien kuorintavoide, kuivan kevätilman takia huulet ovat jatkuvasti rohtuneet, josko tästä olisi apua?

Miltäs Boxi teistä vaikutti? Oliko tuttuja tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...