maanantai 7. toukokuuta 2018

Huhtikuun loppuneet '18

Huhtikuussa loppui jälleen aika kasa tuotteita

Whamisa Deep Rich Toner 4/5
Tuli helmikuun Jolie Boxissa.
Oli just hyvä kosteuttaja helmi-, maaliskuun kuivilla pakkasilla. Olikin hyvä että otin käyttöön heti kun olisi ollut varmaan vähän liian kosteuttava sekaihoiselle kesällä. Voisin käyttää enemmänkin talviaikaan.

Joik Moisturizing Day Cream 3,5/5
Tuli Joikin joulukalenterissa.
Oli sen verran kevyttä että oma ihoni ainakin talviaikaan tarvitsi vielä öljyn kaveriksi mutta olisi varmaan ihan hyvä kesällä.

Joik Regenerating Night Cream 3,5/5
Tuli Joikin joulukalenterissa.
Tätähän käytin aiemmin jo täysikokoisen pullon, ihan ok voide mutta nyt alkoi jo kyllästyttää kun oli sama yövoide toista kertaa peräkkäin. Vaati myös pakkasilla öljyn kaveriksi niinkuin talvella muutenkin.

Joik Gentle Exfoliating Facial Scrub 3,5/5
Tuli Joikin joulukalenterissa.
Ihan kiva perus kasvojenkuorinta. Vähän hellävaraisempi kuin yleensä kuorinnoista tykkään mutta voisin jopa ostaa täysikokoisen tuotteen.

Lavera Illuminating Eye Cream 4,5/5
Vihdoin loppui, oli melkein 2 vuotta käytössä... Jossain vaiheessa tuntui siltä että se vaan lisääntyy tuolla tuubissa mitä enemmän sitä käyttää. Tosin käytin vain aamuisin, ihan ok kosteutus ja hehku minkä takia tämän alunperin ostinkin. Nyt vihdoin jotain muuta...Organic Shop Pomegranate & Patchouli Hand Soap 4/5
Olipas tämäkin iso pänikkä käytettäväksi, vuoden verran se kesti. Tosin itse käytin lähinnä noita palasaippuoita ja tämä pääasiassa pojan käytössä. Mutta edullinen, kiva tuoksu, vaahtosi hyvin eli ajoi asiansa moitteettomasti.

Douce Nature Shower Milk Manteli 4/5
Hankin tämän shower milkin talvea silmällä pitäen, koska ihoni kuivuu korpuksi talviaikaan ja tämä marseillesaippuaan pohjautuva suihkumaito oli ihan omiaan pitämään ihon kosteustasapainon edes vähän paremman puolella. Tämä myös vaahtosi kivasti toisin kuin useimmat muut kosteuttavammat suihkutuotteet unohtamatta lempeän pehmeää ja raikasta mantelista tuoksua.

Joik Shower Foam Juicy Apple 4/5
Tuli Joikin joulukalenterissa.
Olipas kiva ja pirtsakka omenan tuoksu ja tuli tuolta pullosta jo valmiina vaahtona. Helppo käyttää, toimiskohan tuo pullo muiden suihkutuotteiden kanssa? Täytyy kokeilla.

Joik Sweet Orange & Mint Body Scrub 3,5/5
Tuli myös Joikin joulukalenterissa.
Ihana tuoksu, kuori sopivasti. Voisin ostaa. Ei lisättävää.Famo Hoitoainepala Hapsu 4/5
Tällä kertaa eri hoitoainepala kuin aiemmin. Tällä kertaa appelsiininkukan tuoksun kera ja Hapsuiselle tukalle tarkoitettu. Tämäkin oli oikein hyvä silottamaan hiukset, voisin ostaa lisää.

Famo Shampoo Appelsiini 4/5
Tämä Appelsiinin tuoksuinen shampoopala oli myös oikein passeli kuiville hiuksille. Pesutehoa riitti juuri sopivasti. Myös tämän voisin ostaa uudelleen mutta hiuksille tekee hyvää välillä vaihtaa toisiin tuotteisiin.

John Masters Organics Citrus & Neroli Detangler ja Lavender Rosemary Shampoo 3,5/5
Tämä samainen kaksikko on tullut sekä LoveLula Boxissa että Jolie Boxissa, toiset ovat vielä käyttämättä. Omille hiuksilleni ei mitään ihan parhaita mutta ihan käyttökelpoisia. En kuitenkaan täysikokoisia ostaisi.Cattier Paris Crème Réparatrice -jalkavoide 1/5
Tämänhän tilasin maaliskuussa Ekovistalta ja nyt jo loppui!? En tiedä mitä tämän kanssa tapahtui mutta tuoksu oli jotenkin tunkkainen joka tosin ei jalkavoiteessa pahemmin haittaa, koostumuskin oli jotenkin kummallinen, piti vaan saada äkkiä pois kuleksimasta. Ei enää tätä lisää.

Mádara Cocoa & Plum Creamy Oil 3/5
Tämä tuubi kestikin pitkään, tilasin sen jo viime vuoden huhtikuussa, josta postaus täällä.
Käytin lähinnä sheivauksen jälkeen kuiville säärille. Ja toimi siinä tarkoituksessa oikein hyvin. Voisin ostaa uudelleen mutta nyt välillä jotain muuta.Ecodenta Salt -hammastahna 3,5/5
Tuli tammikuun Jolie boxissa.
Ei vaahdonnut juuri lainkaan mutta se ei sinällään haitannut. Tahnalla sai puhtaan tuntuiset hampaat ja miedosti raikkaan suun mutta en ostaisi lisää kun ei sisällä fluoria.

Poistoon lähtivät myös jo heinäkuussa '16 Jolie Boxissa tullut Velean Fina Silk -kasvosieni, jo pari vuotta epäsäännöllisessä käytössä ollut Ecotoolsin Konjac-sieni ja Ecotoolsin pesukukka joka lässähti muodottomaksi käytön myötä. Konjac-sieniä on jo muita käytössä, samoin uusi pesukukka mutta uuden tuollaisen Velean kasvosienen jos jostain uuden saisi...Whamisa Organic Flowers Sheet Mask 2/5
Tuli joulukuun '17 Jolie Boxissa.
Vihdoin muistin tämän käyttää. Olipa jännä geelimäinen naamio. Alkuun piti ihmetellä miten tämän naamalleen asettaa kun on kaksiosainen naamio mutta hyvin se siihen asettui, alkuun virkisti mutta naamion poistamisen jälkeen kasvot lehahti punaiseksi ja niitä hieman kuumotti. En tiedä oliko näin tarkoitus käydä mutta ei kuitenkaan säväyttänyt sen vertaa että näitä enemmänkin kuluttaisin. 

Ja sitten vielä muutama näyte: Sóley GLÓey kuorintavoide joka tuli huhtikuun Jolie Boxissa, oli ihan ok kuorinta mutta tällä kokemuksella ja siihen hintaan en täysikokoista ostaisi. Ja sitten vielä GamARden näytteet Moisturising Elixir ja Light Fluid jotka sain mukaani käydessäni Hehkussa, näytteet olivat todella riittoisia, sain ne kestämään 3 päivää aamuin illoin, voisin enemmänkin testailla, olivat oikein käyttökelpoisia tuotteita.12 täysikokoista, 8 matkakokoa ja 3 näytettä

Löytyikö läjästä tuttuja tai kenties uusia kiinnostavia tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Joik on jäänyt multa ihan unholaan. Pitää ryhdistäytyä ja hommata jokunen tuote itselle ja hartaudella tutustua:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile ihmeessä, tuo Joikin joulukalenteri oli ainakin itselle kiva tapa tutustua tuotteisiin kun oli noita pienempiä kokoja useasta tuotteesta :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...