torstai 8. kesäkuuta 2017

Jolie Box kesäkuu '17

Tänä keväänä Jolie Boxit ovat tulleet jo ihan alkukuusta, joten tällä kertaa sitä jo tuli hetken odoteltua...
Ja heti viestin saavuttua pitikin sitten postille lähteä.


Kesä on katettu!
Juhlavan kesäkuun kattaus on suorastaan notkuva. Se kuljettaa sinut Islannista Afrikkaan, askeettisesta ja puhtaasta pohjoisesta kuumaan ja runsaaseen etelään.
Ensimmäiseksi boxista käteen osui Sòley Nærð Soothing Tonic Splash 250ml, monipuolisesti hoitava kasvovesi, joka tekee ihosta kimmoisamman, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Kirkastaa ja puhdistaa ihohuokosia. Vesi kasvoveteen tulee pohjoisen Islannin vuoristosta, jonka vesi on yksi maailman puhtaimmista lähteistä ja juomakelpoista pulputessaan suoraan kivien ja sammalen välistä. Veteen on lisätty appelsiininkukkaa sekä Sòleyn nimikkoöljysekoitusta.
No, en olis ihan juuri nyt kasvovettä tarvinnut mutta täähän oikeestaan kuulostaa todella mielenkiintoiselta, käyttöön menee ehdottomasti edellisen loputtua! Jo tuo sana Splash kuulostaa ihanalta 😊(38€/250ml)Biosolis Melt-in -aurinkosuojavoide SPF 30 100ml, helposti levittyvä aurinkovoide sisältää suojakertoimen 30 ja sulautuu iholle täysin näkymättömäksi. Kosteuttaa ihoa mutta ei jätä tahmaista pintaa.
Tämä oli vähän mielestäni turha tuote, kun olen juuri hommannut aurinkovoiteen ja käytän yleensä vaan SPF 50 -tuotteita. (30€/100ml)

Karethic L'Africaine Luxurious Oil 20ml, on monikäyttöinen kuivaöljy, joka sopii erityisesti vartalon iholle sekä hiuksille. Sisältää karitevoita, moringa,- baobab- ja arganöljyä. Tuoksu kesäisen raikas ja makea.
Kaikki öljyt tulee varmasti käytettyä. Tätä ei löytynyt Jolien valikoimasta mutta Naturellement -verkkokaupasta löysin öljylle hinnan (7,80€/20ml)Neal's Yard Remedies Rose Facial Oil -ruusukasvoöljy 8ml, Etenkin kesällä tuote sopii useimmille ihotyypeille käytettäväksi yövoiteen sijaan iltaisin sellaisenaan. (9,45€/8ml)

Patyka Advanced Plumping Serum -näyte, on Patykan uusi huikean hyvä tehokosteuttava vesiseerumi, joka lisäksi kiinteyttää ja siloittaa ihoa.

Öljyt ja seerumit on aina kivoja, just sain käytettyä edellisen Jolie Boxissa tulleen NYR-öljyn. Vaikka aluksi olinkin vähän pettynyt tästä juuri vuoden täyttäneestä boxista niin olihan siinä sitten kuitenkin monta mielenkiintoistakin tuotetta, ainoastaan aurinkorasvan kohtalo jää mietintään...

Boxissa oli tällä kertaa 2 täysikokoista tuotetta 2 minikokoa ja 1 näyte, arvoa kokonaisuudessan boxilla oli 85,25€ eli kohtuullisen arvokkaat tuotteet

Tähän päättyi toinen puolivuotis tilaukseni ja ensi kuussa alkaa kolmas puolivuotis tilaus joten jatkoa piisaa koko loppuvuodeksi 😍

Jolie Boxia voi tilata täältä joko 3kk/79€ tai 6kk/139€

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...