tiistai 4. heinäkuuta 2017

Jolie Box heinäkuu '17

Ohhoh, tulipas tämän kuun Jolie Box nopeasti kun sai jo eilen hakea postista!! 💖




Laatikko tuntui epäilyttävän kevyeltä...

Gone to the beach! Tuoreus, keveys, vihreys, luonto, hyvinvointi, lomaelämä ja suloinen laiskottelu.
Jep, jo tässä vaiheessa ajattelin ettei oo mun juttu! Beach!



Niinhän se sitten olikin... Algamaris After Sun Emulsio 150ml, En ollut innoissani edellisen kuun aurinkovoiteesta mutta enpä kyllä tästäkään, ensinnäkään en ota aurinkoa... mutta kaipa tämä vartalovoiteesta menee sitä kun kuluu useampi purkki vuoden aikaan. (19,90€/150ml)



Ja sitten, odottelinkin jotain meikkituotetta joten tässä: Coleur Caramel Eyeliner 4ml, Ihan kiva väri mutta kun en ole koskaan oppinut käyttämään eyelinereita, ehkä kokeilen ainakin oppisinko tällä. (21,20€/4ml)



Ja sitten nämä John Master Organics tuotteet, näitä matkakokoisia tuotteita on kertynyt vähän joka boxista ja tilausten kylkiäisinä että käytän näitä varmaan seuraavat puoli vuotta, tällä kertaa kyseessä on Geranium & Grapefruit Body Wash 30ml, jonka onneksi poika lupasi käyttää pois kuleksimasta :) (6€/30ml)



Jännittävältä kuulosti tämä seuraava tuote Helixium Silver Crema -kuorintavoide 7ml, tehokuorinta joka sisältää etanaseerumia ja antibakteerista hopeaa, tätä testaan mielelläni, kuulostaa erikoiselta. (4,95€/7ml)



Ja viimeisimpänä muttei vähäisimpänä boxin mielenkiintoisin/mieluisin tuote Absolution Le Sérum Anti-Soif 20ml, ihoa tehokkaasti kosteuttava seerumi joka on vuodesta toiseen Jolien myydyimpiä tuotteita. Rauhoittaa ja viilentää ihoa, joten sopii myös erilaisten ihoärsytysten ja -ongelmien hoitoon sekä auringonoton jälkeen käytettäväksi. Tasapainottavien ominaisuuksien ansiosta erinomainen rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Kuulostaa hyvälle! Ehdottomasti käyttöön! (15,40€/20ml)




Boxin kokonaisarvo tässä kuussa 67,45€ mutta boxista sen verran että tämä oli kyllä minulle se kaikista epämieluisin boxi jota tähän mennessä on tullut, olen ollut tilaajana 07/2016 asti joten mua ainakin on ollut helppo miellyttää tähän asti. Varsinkaan aurinkotuotteet kahdessa peräkkäisessä boxissa eivät ilahduttaneet. Mutta ei se mua nyt haittaa koska tällaisissa yllätysboxeissa ei todellakaan kaikki tuotteet aina voi kaikkia miellyttää. Seuraavaa Boxia odotellessa... 💖

Mites te, tykkäsittekö?

2 kommenttia:

  1. Mä en tilaile mitään boxeja, mutta niistä on kiva lukea. Ja niistä saa kyllä hyvin infoa erilaisista kiinnostavista tuotteista.
    Mäkään en ota aurinkoa, enkä käytä eyelinereita...;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Musta niitä on myös kiva aukoa ja päästä testaileen erilaisia tuotteita joita ei itselle tulis mieleen hankkia! :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...