maanantai 18. kesäkuuta 2018

Toukokuun loppuneet '18

Toukokuussa loppuikin vähän vähemmän tuotteita kuin aiempina kuukausina. Mutta katsellaan mitä loppui ja mitä olin mieltä niistä.




Kyllähän se roskiksen pohja kuitenkin peittyi :)



Aqua Oleum Neroli Water 4/5
Appelsiininkukkavettä, ostopostaus täällä. Yhtenä osana kasvovesien kerrostamista, oikein kiva lisä siihen, tällä hetkellä kasvovesivarasto on sen verran runsas etten ihan heti lisää tarvitse mutta ehkä jossain vaiheessa voisin tätä lisää ostaa.

Zeal Fresh & Hydrating Moisturizing Mask 3,5/5
Olen nyt yrittänyt käyttää näitä varastossa olevia kangasnaamioita ja vaikka ensin innostuin kovinkin niistä niin eipä niitä juuri tule käytettyä, enemmän tykkään voidemaisista naamioista. Eikä tässäkään naamiossa mitään vikaa ollut, nää ei vaan ole mun juttu. Ostopostaus täällä

Pai Smooth And Soothe Multi-Masking Kit 4/5
Kaupanpäällislahja, ostopostaus täällä. Kitti sisälsi 10ml:n tuubit puhdistavaa hedelmähapponaamiota ja kosteuttavaa naamiota, puhdistavaa käytin T-alueella ja kosteuttavaa poskien alueella. Oli oikein passeli kombo keväällä käytettäväksi, puhdisti ja kosteutti. Voisin käyttää täysikokoisetkin naamiot.



Lavera Invisible 24H Deodorant 5/5 💖
Luonnonkosmetiikan ainoa toimiva dödö joka toimii itselläni aamusta iltaan saakka.

Naturativ Cuddling Hand Balm 3,5/5
Olen ihan hurjan ihastunut sarjan jalkavoiteeseen ja vartalovoihin joten päätin testata käsivoiteenkin mutta tämä ei valitettavasti ihan niin hurjaa ihastumista herättänyt kuin nuo muut, kosteutti kevyesti ja imeytyi hyvin mutta vaadin käsivoiteelta vähän enemmän. 

Joik Luxurious Bathmilk 3,5/5
Tuli joulukalenterissa täällä. Käytin tämän jalkakylpynä ja oli ihan hyvä siihen tarkoitukseen, voi kun olisikin päässyt testaamaan tämän kylvyssä...

Joik Oriental Night Handmade Soap 4,5/5
Tuli joulukalenterissa täällä. Ihana mausteinen tuoksu, harmi vaan kun kului nopeasti. Kädet tuntuivat pehmeiltä ja tuoksu jäi leijailemaan vessaan kivasti.



Unique Sea Salt Spray 5/5 💖
Tämä Uniquen suolasuihke on paras kokeilemistani luonnonkosmetiikan suolasuihkeista joten näitä nyt loppuu tasaiseen tahtiin.

Less Is More Timjami Hiuslakka 4/5
Tuli Jolie Boxissa joulukuussa. Ensin ajattelin lakan olevan liian kevyttä mutta pidempään käytettyäni totesin sen olevan just sopivan pidon antava lakka hiusten viimeistelyssä joten ostin täysikokoisen pullon käyttöön.

Unique Haircare Deep Cleanising Shampoo 4/5
Tämä matkakokoinen pullo tuli Jolie Boxissa huhtikuussa '17. Välillä kun hiukset täytyy saada puhtaaksi kaikista muotoilutuotteista niin tämä on oikein pätevä tuote siihen hommaan, täytyykin muistaa ostaa uusi pullo...

Naturativ Cuddling Washing Gel 4/5
Tämän sain joskus tilauksen kylkiäisinä, olikin oikein kiva päästä testaamaan tämä kun muutenkin tykkään tuosta Cuddling -sarjasta ja sama kiva tuoksu se löytyy tästäkin, pesee hyvin ja vaahtoaa runsaasti.

Ja sitten vielä yksi näytepussukka Mádaran Infusion Blanc -suihkusaippuasta, tätä samaa käytinkin viime kesänä täysikokoisen pullon ja tykkäsin kyllä mutta omaan mieleen olisi saanut olla hieman voimakkaampi tuoksu.



Tässä olikin toukokuun saldo: 5 täysikokoista, 7 matkakokoa/deluxe samplea ja 1 näyte

Löytyikö teille tuttuja tuotteita? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...