maanantai 4. kesäkuuta 2018

Jolie Box kesäkuu '18

Hei! Se olis kesäkuu ja taas näin alkavan viikon piristykseksi saapui Jolie Box.
Katsotaan mitä se tällä kertaa piti sisällään...



Pranarôm Porkkanaöljyuute 50ml, on todellinen vitamiinipommi kasvoille ja vartalon iholle. Kauniin oranssinen porkkanaöljy on ihanteellinen ihoa heleyttävä ja sen aurinkoon herättelevä kosmetiikkatuote. Öljyä voi käyttää myös ympäri vuoden heleyttävänä kasvoöljynä kasvovoiteen alla. Öljyn sisältämät vahvat antioksidantit, luteiini ja beetakaroteeni, suojaavat ihoa ja antavat sille välittömästi raikkaan, kevyesti päivettyneen sävyn. Aktiivisesti ihoa ravitseva öljy on erittäin hellävarainen ja sopii mainiosti kaikille ihotyypeille, myös rasvaiselle iholle.

Mielenkiintoinen tuote, en ole aiemmin porkkanaöljyä kokeillut ja ihan mielelläni sitä testaan, yleensä ainakin kasvojen iholta jätän kesän ajaksi öljyt pois kun iho rasvoittuu selkeästi enemmän. En löytänyt tuotetta suomalaisista verkkokaupoista joten hinta katsottu ulkomaalaiselta sivulta. (n.10€/50ml)


Frantsila Yrttisavinaamio 40ml, on monivaikutteinen tehonaamio ja täydellinen käytettäväksi esim. juhannussaunaan. Kaoliinisavi syväpuhdistaa ihoa ja poistaa epäpuhtauksia. Monipuoliset kasviöljyt pehmittävät ja ravitsevat ihoa. Frantsilan yrttiuutteet vilkastuttavat pintaverenkiertoa ja elvyttävät solujen aineenvaihduntaa. Ihosta tulee kirkas ja kuulas ja sen vastustuskyky paranee.

En ainakaan äkkiseltään muista että Frantsilan tuotteita olisi aiemmin ollut Jolie Boxissa mutta hienoa että sieltä sellainen tuli, olen jo pitkään halunnut päästä niitä testaamaan ja nyt pääsen kasvonaamion muodossa. Kuulostaa just hyvältä mun iholle! Hinta Frantsilan omilta sivuilta (16,50€/40ml)


Isla Blood Orange & Vanilla Moisturising Sugar Body Scrub 120g, on ylellinen sokerikuorinta, joka tuoksuu makean herkullisille italialaisille veriappelsiineille sekä täyteläiselle intialaiselle vaniljalle. Kuorinta puhdistaa ihoa ja auttaa vähentämään epäpuhtauksia samalla ylläpitäen ihon kosteustasapainoa. Luomulaatuinen ruokosokeri kuorii, antioksidanttirikkaat eteeriset öljyt tasoittavat ihoa ja lukitsevat kosteuden ihoon. Tehokkaasti hoitava yhdistelmä karitevoita sekä persikankivi- ja kookosöljyä estää kosteuden haihtumista iholta.

No, nyt kuulostaa todella herkulliselta kuorinnalta, todella mielelläni tämän käytän. Appelsiini ja vanilja, yhdet lempituoksuistani <3 (18,60€/120g)


Hurraw Huulivoide Black Cherry Tinted Lip Balm 4,8g, ovat ihanan makuisia ja tuoksuisia, mutta silti täysin luonnollisia, ilman mitään ylimääräistä. Kaikki sarjan huulivoiteet ovat vegaanisia, Reilun kaupan raaka-aineista valmistettuja sekä raakoja, (raaka-aineita ei ole kuumennettu yli 47 asteen)

Hurrawin huulivoiteita on tullut Boxissa aiemminkin ja olen tykännyt paljon niistä. Tällä kertaa sain voiteen kirsikan tuoksuisena ja kevysti sävyttävänä versiona. Nyt onkin kulunut paljon huulivoiteita kun on ollut niin lämmin mutta todella kuiva ilma ja huulet varsinkin on kuivanut todella herkästi. (6,30€/4,3g)


Ja sitten vielä pari näytettä Sóleylta, Puhdistusmaito Hrein (n.3€/20ml) joka poistaa hellävaraisesti meikin ja ihoon päivän aikana kerääntyneen lian tehden ihosta pehmeän ja raikkaan tuntuisen ja Shampoo & Suihkugeeli puhdistaa tehokkaasti, mutta hellävaraisesti likaa ja kuona-aineita sekä kosteuttaa ja virkistää ihoa edistäen päänahan, hiusten ja ihon terveyttä. Nämäkin testailen mielelläni.


Tällä kertaa Boxissa oli 4 täysikokoista, 1 matkakoko ja 1 näyte, arvoltaan Boxi oli 54,40€. Ihan mielenkiintoisia ja laadukkaita tuotteita mutta itsestäni ainakin tällä kertaa tuntui vähän tylsältä vaikka kaikki ihan mielelläni testaankin mutta jotenkin jäi puuttumaan SE juttu. Eivätkä nämä yllätysboxit voikaan kaikkia miellyttää aina.
Nyt odottelenkin Jolie LuxBoxia saapuvaksi vielä ennen juhannusta, joten jospa SE juttu löytyykin sieltä :)

Mitäs te tykkäsitte? Oliko tuttuja tuotteita? Minkäs huulirasvan sä sait?

Hyvää kesäkuun alkua!

4 kommenttia:

  1. Ei ollut tuttuja tuotteita. Mulla alkaa olla noita öljyjä joka lähtöön, niin lahjoitin tuon porkkanaöljyn eteenpäin. Mun boxistani löytyi greipin tuoksuinen huulirasva, joka myös taitaa olla hieman sävyttävä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla kanssa öljyjä joka lähtöön, tuntuu olevan ikuisuustuotteita, varsinkin kasvoöljyt mutta tuo porkkanaöljy kuulostaa sen verran mielenkiintoiselta että ainakin kokeilla täytyy :)

      Poista
  2. Boxia avatessa oli nääh-fiilis, mutta nyt kun olen käyttänyt tuotteita, ne ovat olleet tosi hyviä. Porkkanaöljy ainoastaan ilahdutti avatessa, mutta muutkin osoittautuivat tosi hyviksi. Oma huulirasvani oli greippi ja se on eka Hurraw, joka on ollut ihan ok. Muuten en ole oikein mieltynyt merkkiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itselläni taas tuo porkkanaöljy aiheutti nääh-fiiliksen ja frantsilan naamio ilahdutti, muita en olekaan vielä ehtinyt testaileen mutta kyllä niidenkin aika vielä tulee :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...