tiistai 12. kesäkuuta 2018

Jolie Lux Box kesäkuu '18

No niin, Jolie Lux Box saapuikin jo nyt. Odottelin sitä vasta ensi viikolla saapuvaksi mutta katsastellaan sitten mitä kivaa se tällä kertaa pitikään sisällään.. 


Toukopainos on suunniteltu kesään sopivaksi



Patykaa <3


Patyka Marine Crystals Body Scrub 150ml, on merellinen suolakuorinta ylellisiin vartalonhoitohetkiin. Tehokkaasti ihoa kuoriva rae koostuu suolakiteiden lisäksi unikonsiemenistä ja sopii myös herkälle iholle. Raikas tuoksu herättää kehon lisäksi mielen. 

Tätä Jolien bestselleriksi muodostunutta Patykan kuorintaa olenkin halunnut päästä testaamaan, käyttöön tulee. Nyt pääseekin kuorimaan ihoaan oikein kunnolla sillä kesäkuun Jolie Boxissakin tuli vartalonkuorintaa. (26,00€/150ml)



Patyka Sacred Lotus Face Cream 50ml, on herkällekin iholle sopiva kasvovoide, joka palauttaa ihon luonnollisen hehkun ja elinvoiman sekä lievittää ihoärsytyksiä ja punoitusta. Pehmeä, nopeasti imeytyvä koostumus sopii hyvin myös meikin alle. Perinteisesti kiinalaisessa lääketieteessä käytetty antioksidanttipitoinen intianlootus rauhoittaa.

Tätä samaa voidetta ostin itse purkin maaliskuussa ja onkin nyt käytössä, tykkään tosi paljon, varmasti tämäkin purkki tulee käytettyä mutta olisin ihan mielelläni testannut jotain muutakin. Mutta en silti pistä pahakseni vaikka saankin käyttää tätä toisenkin purkin, ihana voide <3 (42,00€/50ml)



Little Butterfly London Fresh Meadows Cooling Leg Gel 100ml, uutuustuote viilentävä jalkageeli tuo välitöntä helpotusta väsyneille ja turvonneille jaloille. Täydellinen pika-apu esim. raskaana oleville ja seisomatyöläisille. Raikas, kevyt koostumus sisältää tehokkaan yhdistelmän mikroverenkiertoa vilkastuttavaa ja lihaskipua lievittävää inkivääriä, arnikkia sekä hevoskastanjaa. Piparminttu viilentää, vitamiini- ja mineraalirikkaat kurkku, persikka ja rohtopassio ravitsevat ja vahvistavat ihoa. Aloe vera, vihreä tee ja viinirypälemehu kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Jalkageeli sopii käytettäväksi myös kesähelteillä, sillä raikastavan ja viilentävän vaikutuksen lisäksi se auttaa vähentämään hikoilua.

Mielenkiintoinen tuote, ihan varmasti tulee testiin. Helteetkin taas tulossa... (28,00€/100ml)



Absolution Le Liner 4ml, on nestemäinen, teräväkärkinen eyeliner, jonka syvän musta sävy tekee silmämeikistä kauniin intensiivisen. Helppokäyttöinen eyeliner liukuu luomella vaivattomasti aikaansaaden siistin ja tarkan rajauksen. Luonnolliset mineraalipigmentit, ruiskaunokinkukkavesi ja nokkosesta saatava uute rauhoittavat ihoa samalla vahvistaen ripsien tyviä.

En edelleenkään ole eyelinereiden ylin ystävä mutta pitäähän tämäkin tuote testata, vaikuttaa hyvälle hoitavuutensa ansiosta. (25,30€/4ml)



Rahua Voluminous Shampoo 60ml, hellävarainen koostumus on valmistettu Amazonin sademetsästä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti kerätyistä kallisarvoisista kasveista. Omega-9 rasvahappoja sisältävä rahuaöljy vahvistaa hentoja ja vaurioituneita hiuksia samalla raviten ja uudistaen. 

Itse sain shampoon, jaossa oli myös hoitoaineita. Hoitoaineen olenkin joskus Jolie Boxista saanut joten oli kiva kun tuli shampoo. Testaan tämänkin mielelläni. (9,90€/60ml)



Kypris Antioxidant Dew Serum 3ml, on monivaikutteinen ja innovatiivinen luonnokosmetiikan huippuseerumi, joka palauttaa ihon kosteustasapainon ja elinvoiman. Höyhenenkevyt koostumus on ihanteellinen rasittuneelle, epäpuhtaalle ja oikuttelevalle iholle. Seerumi ei sisällä eteerisiä öljyjä ja se sopii hyvin myös herkälle ja reagoivalle iholle. Tamanu-kasvin uute korjaa ihovaurioita ja aktivoi solutuotantoa. Waltheria indica kirkastaa ihoa ja rauhoittaa punoitusta. 

Tämähän on mielenkiintoinen seerumi, kuulostaa oikein hyvältä. Testaan mielelläni, toisaalta toivon etten ihastu tähän, on sen verran arvokas tuote. Hinta Naturellesta (9,00€/3ml)



Sitten vielä pari näytettä, 
Ila Spa Face Oil Glowing Radiance - upean kasvoöljyn jokainen tippa sisältää 38 damaskonruusua. 
Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleancer, on innovatiivinen puhdistustuote, joka poistaa vahvankin meikin täydellisesti. Koostumus on helppokäyttöinen yhdistelmä puhdistusgeeliä, -öljyä sekä -balmia. Nämä on ihan uusia tuotteita jotka testaan myös mielelläni.



Tämänkertainen Lux Box sisälsi 4 täysikokoista, 2 matkakokoa/deluxe samplea, ja 2 näytettä. Arvoltaan Boxi oli 140,20€. 
Alkuun Boxi tuntui hiukan tylsältä mutta kun tutustui tuotteisiin tarkemmin niin olihan se täynnä käyttökelpoisia tuotteita, ainut josta en nyt niin innoissani ollut oli tuo eyeliner, kun se ei vaan vieläkään kuulu meikkivalikoimaani, plussaa kuitenkin mustasta väristä. Paljon ihoa rauhoittavia tuotteita, tykkään.

Hei, mitäs te tykkäsitte? Löytyikö jotain mielenkiintoista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...