lauantai 8. huhtikuuta 2017

Jolie Box huhtikuu '17

Jolie Boxia olen tilannut heinäkuusta 2016 (harmittaa vietävästi vieläkin etten sitä ensimmäistä kesäkuun boxia ehtinyt tilaamaan :D)
Huhtikuun boxi saapui taas heti jo alkukuusta enkä ehtinyt sitä edes vielä odottelemaan...

Boxi piti tällä kertaa sisällään hiustenhoitotuotteita ja yhden hemmottelutuotteen

Ensimmäiseksi paljastui paketin painavin tuote lasipurkissa oleva Neal´s Yard Remediesin Lavender Bath Salts joka toimii sekä kylpyammeessa että jalkakylpynä. Itselle tämä oli loistotuote sillä entinen jalkakylpyaineeni on juuri loppumassa ja tykkään ottaa jalkakylvyn viikonloppuisin saunareissulla (Hinta 18€/200g)


Seuraavana vuorossa Naturativin korjaava hiusnaamio jonka sisältämät luonnolliset uutteet ja öljyt parantavat kuivuneiden ja vahingottuneiden hiusten kuntoa. Täydellinen tuote juuri minun hiuksille, en malta odottaa että pääsen testaamaan. (30,60€/250ml)


Sitten pari matkakokoista tuotetta. Unique Haircare syväpuhdistava shampoo 50ml ja Dabba suolasuihke 30ml. Uniquen shampoota löytyykin jo kylppäristä joka on tällä hetkellä loppumaisillaan joten hyvään aikaan tuli, samoin suolasuihke pääsee pian testiin (n.5€/50ml, 7,50/30ml)


Ja pari näytettä, Sóley Organicsin hoitava shampoo ja Neal´s Yard Remediesin Rose shampoo & Conditioner, joita mielenkiinnolla myös testailen.Kokonaisuudessa boxi oli vähän "ei niin innostava" varsinkin kun pari edellistä boxia on joidenkin tuotteiden kohdalla saanut aikaan riemunkiljahduksia mutta kaikki tuotteet tuli tarpeeseen ja pääsee testiin.

Boxin arvo huhtikuussa on 61,10€, itse olen tilannut boxin hintaan 120€/6kk joten kuukaudelle hintaa jää 20€ per kuukausi.


Seuraavaksi odottelen saapuvaksi kolmen kuukauden testiin tilaamaani LoveLula Beauty Boxia... Sitä odotellessa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...