sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Dr. Haushkan peitepuikko

Ihan ensimmäiseksi haluan esitellä Dr. Hauschkan peitepuikon.
Tämän päädyin ostamaan todettuani saman sarja kivipuuterin myöskin loistavaksi tuotteeksi omalle iholleni joka on sekaiho, T-alueelta rasvoittuva ja muualta todella kuiva ja herkkä. Joka kuukausi kasvoilleni ilmaantuu hormoneista tai syömisistä johtuvia epäpuhtauksia jotka ovat välillä kivuliaita ja kestävät pitkään. Ja olihan tällä tuotteella suuret lupaukset joten testiin pääsi.
Dr. Hauschkan sivuilla puikosta kerrotaan näin:

"Peitepuikko peittää ja lievittää ihon epäpuhtauksia. Sitä on saatavana kolmena sävyvaihtoehtona. Teepuu- ja manukaöljyjen yhdistelmä tasapainottaa ihoa ja tapiokatärkkelys hillitsee kiiltoa.

Peitepuikko yhdistää rohtokasviuutteiden kuten masmalon ja kehäkukan puhdistavat voimat ja kallisarvoisten öljyjen ja vahojen kosteutta ylläpitävät ominaisuudet. Se rauhoittaa epäpuhtauksia kuivattamatta ihoa.

Käytä Peitepuikkoa useita kertoja päivässä paikoitellen heti ensimmäisten epäpuhtauksien ilmaantuessa. Häivytä hellävaroen. Halutessasi voit käyttää Peitepuikon päällä meikkiä ja puuteria."Oma kokemukseni tästä tuotteesta pääsi todelliseen testiin kun tämän viikon maanantai aamuna herätessäni keskelle nenää oli ilmaantunut suuri punainen näppy. 
Meikatessani lisäilin tätä peitepuikkoa näpylle ja sehän peittikin näpyn niin ettei sitä oikeestaan huomannutkaan. Jee!
Töihin mennessäni huomasin ettei se peitäkkään sitä enää ja sitten lisäilinkin puikkoa pitkin päivää ja vielä seuraavana päivänä jolloin näppy oli jo huomattavasti pienentynyt.
Keskiviikko aamuna jäljellä oli enää hailakka punainen pieni jälki joten peitepuikko lunasti lupauksensa. Ikinä ennen millään tuotteella en ole saanut näin nopeasti näppyjä nujerrettua, joten toimii ja pääsee käyttöön jatkossakin. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...