sunnuntai 16. huhtikuuta 2017

Mádara

Mulle Mádaran tuotteet ovat olleet luonnonkosmetiikkaan siirtyessäni luottotuotteita joista ainakaan vielä ei ole tullut vastaan mitään sopimatonta, joten kun muutaman kerran vuodessa Mádaralla on 24h -40% ale niin silloin tulee tilattua "vähän" varastoonkin tuotteita. Tässä tämän kertaiset ostokset...Luottotuotteisiini kuluu Pihlaja-voide jota käytän lähinnä jalkavoiteena, myös sarjan käsivoide marsipaanisella tuoksulla löytyy lähes jatkuvasti käytöstäni. Baby & Kids sarjan lakka-kauravoide ja kaakao-luumuöljy ovat ihastuttaneet sekä toimivuudellaan että tuoksuillaan minua ja ihoani jo lähes vuoden ajan. Nämä sopivat hyvin myös aikuisille kuten pakkauksessakin kerrotaan, minä ainakin tykkään :)

Viime kesänä testasin myös matkakokoisen pakkauksen Detox-mutanaamiota joten kesää ajatellen lähti mukaan täysikokoinen pakkaus.

Uusia tuotteita olivat Infusion Blanc moisture soap, Purifying Foam -syväpuhdistusvaahto kasvoille, Plum Plum -huulivoide ja kaupanpäälliseksi saatu Smart Antioxidant Fluid -päivävoide normaalille ja sekaiholle.


Näistä uusista tuotteista olen ehtinyt testaamaan Plum Plum -huulivoidetta joka todellakin kosteuttaa hyvin ja tässä on ihana hedelmäinen tuoksu. Voide myös pysyy huulilla hyvin eikä sitä tarvitse olla jatkuvasti lisäilemässä. Tykkään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...