torstai 4. toukokuuta 2017

Jolie Box toukokuu '17

Hiukan pääsi Boxi taas yllättään... Se ois toukokuu :)Toukokuussa haaveillaan kevyestä päivetyksestä ja pisamista sekä hehkeästä juhlalookista! Kohta on kesä!

Ensimmäiseksi boxin avattuani käteen osui Estelle & Thild Fresh Water Lily Body Wash 200ml, pehmeästi vaahtoava suihkugeeli joka pesee vartalon ihon tehokkaasti, mutta kuivattamatta. Keväisen raikas tuoksu on yhdistelmä lumpeenkukkaa, persikkaa, ruusua ja mustaherukkaa. Kuulostaa herkulliselta ja ainahan nämä suihkutuotteet päätyvät käyttöön. (16,50€/200ml)Seuraavana vuorossa Sophie La Girafe Baby SOS Cream 50ml, joka on suunniteltu vauvojen ihon hoitoon mutta tästä täsmävoiteesta on kuitenkin tullut myös aikuisten suuri suosikki jota kauneusalan ammattilaiset käyttävät salaisena aseenaan. Kuulostaa hyvältä tämäkin tuote mutta saattaa olla että tämä lähtee kummitytön käyttöön... (22,90€/50ml)


Nafha -pehmeä kuorintavoide 75ml, hillitsee talineritystä ja kuorii hellästi kuolleet ihosolut ihon pinnalta. Kuulostaa loistotuotteelta kesäaikaa ajatellen kun iho rasvoittuu enemmän joten ehdottomasti testaan. Nafhan tuotteitaen olekaan ennen testannut. (19,95€/75ml)Minikokoinen tuote Evolven Blossom Body Polish 30ml, on öljypohjainen vartalonkuorintatuote. Saippuaton vartalonkuorinta poistaa iholta ylimääräisen talin, lian ja kuolleet ihosolut, jolloin iho pääsee hengittämään ja voiteet ja öljyt imeytyvät paremmin. Hemmottelutuote saunahetkeen. (n.4,50€/30ml)Ja vielä pari näytettä, Estelle & Thild BioDefense Multi-Nutrient Youth oil kasvoöljy ja Absolution Le soin Repulpant kasvonaamio.
Kokonaisuudessaan Boxin arvo oli tällä kertaa 63,85€, joten oli taas hintansa arvoinen (120€/6kk). Kohtalaisen kiva boxi tällä kertaa, parit hyvät tuotteet kesää ajatellen. Tykkään <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...