torstai 25. toukokuuta 2017

LoveLula Box toukokuu '17

Täähän tuli jo viime perjantaina...Mielenkiintoinen boxi jälleen kerran. Ja mitä se sitten sisälsi?Laidbare Diy Cleance & Tone in one 6,99£/125ml Kaikille ihotyypeille sopiva puhdistus/kasvovesi joka sisältää antibakteriaalisia lakritsaa ja aloe veraa. Kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta ja varmasti passeli itselleni kun olen taas aika usein alkanut unohtaa kasvoveden, tässä ne olis samassa :)Ogario London Styling Mist 16,00£/60ml Kaikille hiustyypeille sopiva kevyen pidon antava hiussuihke joka hoitaa ja antaa kiiltoa. Arvokas tuote, odotukset korkealla tälle tuotteelle.PHB Gentle Moisturiser 16,95£/50ml Sheavoita ja aprikoosia sisältävä voide joka rauhoittaa ja ravitsee herkkää ihoa. Vähentää punoitusta ja ärsytystä, runsaasti antioksidantteja ja rasvahappoja suojaamaan ja täydentämään ihoa ja ehkäisemään ikääntymisen merkkejä. Vaikuttaa sen verran tuhdille voiteelle että voipi olla että menee tämän testaus syksymmälle.John Masters Lavender & Rosemary Shampoo 2,16£/30ml ja Citrus & Neroli Detangler 2,16£/30ml Matkakokoiset shampoo ja hoitoaine, nämä samaiset on tullut myös Jolie boxissa ja nekin edelleen käyttämättä joten jonon jatkoksi :)
Lukuunottamatta John Mastersin shampoota ja hoitoainetta tuotteet olivat tuntemattomia joten mielenkiinnolla testailen. Boxin arvo oli n.44£ eli 51€ sisältäen 3 täysikokoista tuotetta ja 2 matkakokoa.
Boxin saa tilattua suomeen LoveLulasta 52,50£/3kk eli n.60€

Aurinkoista Helatorstaita! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...