perjantai 29. joulukuuta 2017

Joulukalentereiden yhteenveto

No niin, nyt on joulut vietelty ja uutta vuotta odotellessa voidaan käydä läpi joulukalenterit ja mitä mieltä niistä olin.


Täältähän löytyi Dr. Hauschkan ja Joikin kosmetiikkakalenterit

Aloitetaan Dr. HauschkallaKalenterista tuli 7 kpl Vartalovoidetta ja -öljyä


1 Kylpyöljy ja 1 Suihkuvoide


2 Puhdistustuotetta ja 1 Kasvovesi


4 kpl erilaisia Naamioita


2 Käsivoidetta


Ja 6 kpl erilaisia Kasvovoiteita

Oma mielipiteeni kalenterista on se että Vartalovoiteita ja Kasvovoiteita olisi voinut olla hieman vähemmän ja suhteessa muita enemmän. Dr. Hauschkalla on mielestäni oikein hyviä meikkituotteitakin joten sellaisiakin olisi voinut muutaman kalenteriin lisätä. Mutta tosiaan 7 kpl erilaisia vartalovoiteita ja vain 1 suihkuvoide!? Mielelläni nämä kaikki testailen mutta... en ehkä hankkisi uudelleen.
Kalenteri maksoi 50€ ja tuotteiden arvoksi sain 100€, joten rahoilleen ainakin sai vastinetta.


Ja seuraavaksi vuorossa Joik5 kpl erilaisia Saippuoita, joista varsinkin tuo Oriental Night tuoksui todella hyvälle. Meni myös huonetuoksuna kun huoneessa jossa se oli tuoksui tältä, ihana mausteinen tuoksu.


6 kpl erilaisia Vartalotuotteita, vartalovoita, -öljyä, -kuorintaa.. Näistä eniten odotan päästä testaileen Rasberry Bon Bon body butteria joka kuulostaa taivaalliselta!


7 kpl Kasvotuotteita, kaikki puhdistuksesta kuorintaan ja kosteutukseen. Tällä hetkellä onkin käytössä tuo yövoide isommassa koossa joka tuli Jolie Boxissa ja mielelläni käytän tämänkin jatkossa.


Ja sitten muutama sekalainen tuote, kylpymaito, kylpytryffeli, all-over balm ja sävyttävä huulivoide. Kylpytuotteista en niin innostunut kun en omista ammetta mutta eiköhän nämä jalkakylpynäkin mene. Ja ennen tätä en edes tiennyt että Joikin valikoimaan kuuluu huulivoiteitakin ja vielä sävyttäviä.


Ja viimeisimpänä mutta ei suinkaan vähäisempänä Tuoksuhelmet ja Soijavahakynttilä. Kynttilästä tiesinkin etukäteen ja se oli yksi syy ostaa tämä kalenteri. Tuollaisista tuoksuhelmistä en olekaan ennen kuullut mutta nämä olivatkin oikein kivat laittaa vessan seinälle roikkumaan. Joikilla on näitä eri tuoksuisina joten varmasti tulen ostamaan näitä kyllä lisää. Samoin tuo ihana mausteiselta karpalolta tuoksuva kynttilä. Näitä myös näkyi Joikilla olevan monen tuoksuisina.

Joikin kalenteri oli ilahduttavan monipuolinen eikä samankaltaisia tuotteita juurikaan ollut joten aion kyllä hankkia tämän ensi vuonna uudelleen. Hiukan tosin ihmettelin että tämä kalenteri maksoi Joikin omilla sivuilla virossa 120€ ja suomessa 99,90. Itse maksoin tästä 108€ alennuksen kanssa Joikin omilla sivuilla ja arvoltaan tämä oli 155€. 


Mitä mieltä te näistä olitte? Ostaisitteko näistä jomman kumman vai ei ollenkaan? Mitä muita luonnonkosmetiikan kalentereita on olemassa?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...