perjantai 8. joulukuuta 2017

Marraskuun loppuneet '17

Marraskuun loppuneita ja miniarvioita niistä.
Näytteitä ainakin tuli tuhottua iso kasa, joita tuppaa kerääntymään jos ei heti käytä pois.



Sekä tuttuja ja turvallisia että uusia tuotteita :)



Neobio Energy Duschgel 2,5/5
Oli poitsun käytössä, ei kuulemma tuoksunut kovin hyvältä eikä vaahdonnut tarpeeksi.

John Masters Organics Geranium & Grapefruit Body Milk 4/5
Tuli Jolie Lux '17 Boxissa
Tykkäsin kyllä, kiva mieto sitruksinen tuoksu, imeytyi ja kosteutti hyvin. En kuitenkaan ostaisi suht kalliin hinnan vuoksi.

Bentley Organic Soap 3,5/5
Tämä oli tällainen pieni laventelin tuoksuinen 40g:n palasaippua jonka käsi- ja sivellinsaippuana käytin. Ihan ok tuote, ei kuivattanut.



I Am Eco Cosmetics Clay vaha 5/5 💖
Olen saanut aika hyvin tuon 17-v teinipojan käyttämään myös luonnonkosmetiikkaa ja tästä vahasta tuli kertaheitolla suuri suosikki. Kiitos vaan Tampereen Ruohonjuureen suosituksesta :) Äidin mielestä tässä oli oikeen kiva tuoksu. Uusi purkki jo käytössä.

Less Is More Neem Scalp Relieve Shampoo 2/5
Tuli jonkun tilauksen kylkiäisenä ja kun oli enemmänkin rasvoittuville hiuksille tarkoitettu niin poitsu käytti tämän. Ei tullut tästä tuotteesta suosikkia, ei kuulemma vaahdonnut tarpeeksi eikä pessyt tarpeeksi tehokkaasti.

Unique Haircare Deep Cleansing Shampoo 4/5
Tykkäsin, pesi oikein kivasti todella puhtaaksi. Käytin silloin kun muistin joten pullo kesti minulla käytössä n. vuoden. Tätä onkin nyt matkakoinen pullo käytössä.



Laveran Invisible 24h Deo Roll-On 5/5 💖
Tuttu ja turvallinen 

Ben & Anna Indian Mandarine Deo Stick 4/5
Alkuun tämä ärsytti kainaloita ja aiheutti näppylöitä mutta jatkoin vaan käyttöä ja välissä lisäsin pelkkää sheavoita joka rauhoitti kainaloiden ihoa. Pystyinkin sitten käyttämään tämän loppuun asti. Ja kyllä vaan huomasi että kun tätä käytti niin kainalot eivät kostuneet hiestä yhtä paljon kuin tuota Laveraa käyttäessä joten tämä sopii hyvin työkäyttöön. Aivan ihana mandariinin tuoksu. Ostaisin uudelleen.



Evolve Tuhkimoöljy 5/5 💖
Tästä lisää täällä

Absolution  La Crème du Teint 5/5 💖
Tästä lisää täällä
Tätä onkin varastossa pari pikku tuubia vielä <3

Mossa Micellar Water 3,5/5
Tämä on varmaan jo kolmas pullo jonka käytin loppuun. Sitä en tidä kuinka tämä meikinpuhdistuksessa toimii mutta on oikein hyvä aamupuhdistuksessa kun itse en viitsi aamuisin läträtä veden kanssa. Sellainen perus hyvä ja edullinen. Varmasti taas jossain vaiheessa tulee ostettua lisää.



Ja sitten tämä läjä näytteitä. Kun lokakuussa täysikokoinen päivävoiteeni loppui, kaivelin esiin kaikki päivävoide näytteet jotka käytin pois kuljeksimasta, ihan ok hyviä kaikki. Ja Joikin joulukalenterin mukana tulleet näytteet käytin myös.



7 täysikokoista, 4 matkakokoa ja 9 näytettä

Joulukuun roskakasa on jo hyvässä vauhdissa, saas nähdä miten käy...

Löytyikös tästä kasasta teidän suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...