tiistai 22. elokuuta 2017

Meikkipussin paljastus

Meikkipussin sisällön paljastus :)
Mitä tällä hetkellä löytyy minun meikkipussistani?




Aiemmin en käyttänyt läheskään näin paljon meikkituotteita mutta selvästikin Jolie Boxin myötä meikkiarsenaalini on kasvanut erilaisiin tuotteisiin ja osaa olen jopa oppinut käyttämään säännöllisesti varsinkin kun joidenkin tuotteiden pienikin lisääminen tuo kasvoille ihan uutta ulottuvuutta.



Esim. silmämeikin pohjustuksia en ole aiemmin normikosmetiikkaa käyttäessäni käyttänyt ollenkaan, myöskään poskipuna ja kulmakynä ei ole aiemmin kuulunut meikkipussini sisältöön mutta nyt niistäkin on tullut lähes jokapäiväisiä tuotteita joita käytän.



Ihan ensimmäiseksi todelliseksi suosikkituotteekseni on tullut Absolutionin La Créme du Teint 01 light 💖, josta tarkemmin olen kertonut tässä postauksessa

Toinen suosikki on Dr.Haushkan Compact Powder, jota nyt näin kesäaikaan käytän koska pysyy paremmin kasvoilla ja on hivenen tummempi, toisin kuin toinen käytössäni oleva puuteri joka taas on parempi talviaikaan

Seuraavaksi Alima Puren Luminous Shimmer Blush Freja ja Highlighter Dolce, kummatkin olen saanut Jolie Boxissa, toinen marraskuussa ja toinen joulukuussa 2016. Poskipunasta satuin saamaan ihanan minulle sopivan kullanhohtoisen persikkasävyn ja siitä lähtien olenkin käyttänyt sitä säännöllisesti. Higlighteria minulla on toinenkin samanmoinen tilauksen mukana Joliesta tullut näyte ja tätä olen satunnaisesti käyttänyt tälläytyessäni :) Kivasti antaa hehkua kasvoille.



Sitten silmämeikkiä
Minulle on tullut tässä vuosien saatossa tullut todella rasvoittuvat luomet joten ei ole hirveemmin tullut käytettyä luomivärejä sen takia koska ne pakkautuvat luomivakoon.
Keväällä tilasin ensimmäisen silmämeikin pohjustajani Laveran Eye Shadow Basen joka ei yksinkertaisesti tehnyt mitään luomilleni ja jo parin tunnin kuluttua luomivärin laitosta oli värit jo luomivaossa. Mietin jo sen kohdalla teinkö jotain väärin? Mutta tämä toinen Alima Puren pohjustaja joka tuli tässä elokuun Jolie Boxissa oli jo hieman parempi ensiyrittämällä vain osasta kohtaa alkoi luomivärit pakeneen luomilta mutta se testaus olikin hieman kiireessä tehty joten en anna periksi vielä :)

Meikkipussista löytyy seuraavaksi Laveran Smokey Grey -mineraaliluomiväri quattro, jonka väreistä tykkään kovasti ja näitä olen sen pari kertaa testaillut noiden pohjustajien kanssa.

Couleur caramelin turkoosi eye liner tuli heinäkuun Jolie Boxissa ja tykkään kovasti myös tästä väristä, en vaan oikeen koskaan ole oppinut käyttämään tällaisia linereitä mutta nyt tämän kanssa olen opetellut sitäkin ja alkaa jo pikkuhiljaa sujumaan sekin.

Ja sitten tietysti se lähes kaikkien kehuma ripsari Avrilin le Mascara, kaikki tähän asti kokeilemistani luonnonkosmen ripsareista on käynyt hyvin minun ripsille eikä mikään niistä ole oikein tahrinut tai varissut mutta jostain syystä tämä jossain vaiheessa päivää vähän sotkee yläluomia. Muuten pysyvyys on kyllä loistava kun ei meinaa saada kunnolla pois :)



Alima Puren keskiruskean sävyinen kulmakynä tuli viime vuoden syyskuun Jolie Boxissa ja onkin ollut lähes jokapäiväisessä käytössä sen jälkeen mutta en käytäkkään tätä kuin vähän vahvistaakseni omien kulmien sävyä

Couleur caramelin valkoista meikkikynää käytän alaluomen sisäpinnalla, mulla on todella punaiset alaluomien sisäpinnat joten tämä on sen pelastus.



Viimeiseksi huulituotteet
Couleur caramel hieman kimalteleva karhunvadelman sävyinen huulipuna tuli viime vuoden elokuun Jolie Boxissa

Alima Puren mattainen liptint sävyssä rosewood taasen tuli tammikuun Jolie Boxissa ja nämä kummatkin sävyt ovat olleet sellaisia joista tykkään ja nämä ovatkin olleet vuorotellen lähes päivittäisessä käytössä riipuen siitä haluanko shimmeriä vai en.

Bellapierren lip créme tuli Love Lula Boxissa kesäkuussa ja sävynään todella kaunis antique pink josta tarkemmin täällä

Tulipas tästä pitkä postaus, toivottavasti jaksoit lukea tänne asti :)
Oliko tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

  1. Todella paljon ihania juttuja löytyy sinun meikkipussukasta! :) Absolutionin meikkivoiteesta olen todella kiinnostunut ja olen laittanut sen korvan taakse ;) Tuota Alima Puren pohjustajaa jäin miettimään, onko tullut enemmän testailtua sitä? Itselläni se ei nimittäin toimi ollenkaan, täysi susi. Kuitenkin joillain se toimii loistavasti. On kallis tuote, joten mietin, että olenko saanut viallisen kappaleen...

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Joo, tuo Absolution on mahtavaa tavaraa, kannattaa kokeilla! Juu, en ole minäkään saanut tuota Alima Puren pohjustajaa toimimaan. Toivoin kyllä kovasti että toimis, on kuitenkin sen verran arvokas. Yhtä kikkaa vielä kokeilen ja sit jos ei toimi niin luovutan sen suhteen. Mä taas ajattelin että käytän sitä väärin...

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...