sunnuntai 6. elokuuta 2017

Heinäkuun loppuneet '17

Iso läjä loppuneita tuotteita viime kuussa, paljon täysikokoisia tuotteita mutta myös useita näytteitä sain käytettyä pois. 

Ja, mitäs sitä sitten loppuikaan... Organic Shop Mineral Shampoo & Mineral Conditioner 3/5
Innostuin keväällä edullisista Organic Shopin tuotteista ja päädyin kokeilemaan sarjalta näitä hiustuotteita joista shampoosta tykkäsin enemmän kuin hoitoaineesta. Shampoo pesi hyvin mutta hoitoaine ei ollut tarpeeksi hoitava minun hiuksille. Miinusta tulee myös annostelusta koska kierrekorkki ja avonainen suuaukko, pumppu olisi parempi sekä käyttömukavuudeltaan että annostelussa. Shampoopullon korkki meni myös rikki loppuvaiheessa. En ehkä osta uudelleen.

Less Is More Flower Whip 5/5 💖
Ostin tämän kun alkuvuodesta kun otatin kiharat hiuksiini ja tykkäsin niin paljon että on jo uusi pullo käytössä.Patyka Neroli Divin 4/5
Vihdoin "raaskin" käyttää tämän Jolie LuxBoxissa joulukuussa tulleen suihkugeelin loppuun :)
Ihana, vaahtosi tosi hyvin ja tuoksui hyvälle, miinusta kalliista hinnasta

Apple & Bears Pomegranate & Aloe Vera Body Wash 4/5
Tämä matkakokoinen suihkugeeli tuli tässä huhtikuun LoveLula Boxissa 
Ihana hedelmäinen tuoksu ja pesi hyvin. Voisin ostaa täysikokoisen pullon

Joik Refreshing Footbath Salt with Menthol & Peppermint 3/5
Sain tämän joskus jonkun tilauksen kylkiäisinä. Käytin ensin tätä talviaikaan pari kertaa mutta totesin että olisi parempi kesäaikaan mentholin ja peppermintin takia, jotka viilensi talvella liikaa jalkoja. Näin kesällä olikin hyvä varsinkin työpäivän jälkeen! Ostan ehkä sitten ensi kesäksi uuden.Lavera Invisible 24h Deodorant 5/5 💖
Työkäytössä ollut dödö kului loppuun. Mulle paras luonnonkosmetiikan dödö joka pitää hien hajun loitolla, tuoksuu hyvälle eikä ärsytä ihoa.

Mádara Oil to Milk Scrub 5/5
Ihana kasvojen kuorinta, hellävarainen ja tuoksui ihan hedelmäkarkille. Eli joo tykkäsin ja voisin ostaa uudelleen.

Pai Camellia & Rose Gentle Hydrating Cleanser 5/5 💖
Tuli helmikuun Jolie Boxissa yhdessä kaksipuolisen musliinipuuvillaliinan kanssa.
Voiteen ja liinan yhdistelmällä sai kasvot ja meikin hyvin pudistettua, liina on edelleen käytössä. Jos joskus raaskin niin voisin ostaa täysikokoisen voiteen.

Weleda Skin Food 3/5
Tuli viime vuoden elokuun Jolie Boxissa.
En ole kauheen innostunut tällaisista tuhdeista monitoimivoiteista joten kulutin loppuun jalkavoiteena jossa toimi hyvin. Tuoksukin oli kiva.Evolve Organic Beauty hyaluronihapposeerumi 5/5 💖
Tuli helmikuun Jolie Boxissa.
Tykkäsin kovasti ja tätä voisin itse ostaa itsekin.

Iroisie Soin Botanique Lissant 4/5
Tuli samaisessa helmikuun Jolie Boxissa.
Tykkäsin, kevyt, meikin alle sopiva, hiukan "vihreältä" tuoksuva riittoisa päivävoide. 

Mádara pihlajavoide 5/5
Tykkään käyttää tätä varsinkin jalkavoiteena joten taas loppui yksi tuubi :)

Fom London Hydra Plump & Firm Cream 0/5
Tuli tässä huhtikuun LoveLula Boxissa.
Ensimmäisen kerran kun tätä kasvoilleni laitoin sain samantien pestä sen kasvoiltani pois, vaikka voide tuoksui purkissa miedohkosti, kasvoilla tuoksu tuli todella voimakkaasti esille. Näin parfyymimainen tuoksu ei minun mielestä sovi kasvovoiteeseen! Käytin loppuun jaloissa.Ja sitten iso läjä näytepussukoita...
Seerumeita ja voiteita Patykalta, Absolutionilta Mádaralta, Naturativilta, Novexpertilta 
Patykan tuotteista tykkäsin kovasti, varsinkin Lotus & Cotton seerumista joka tuntui iholla hyvältä ja raikkaalta ja tuoksui ihanalta, sitä sainkin testata parin näytteen verran ja tätä voisin ostaakin täysikokoisen tuotteen. 
LoveLula Boxissa tulleessa Marlenhan Blossom Elixir voidenäytteesä oli yllämainitun Fomin tapaan niin voimakas parfyymimainen tuoksu etten sitä sitten pystynyt käyttämään.
Saldo 10 täysikokoista, 4 matkakokoa ja 14 näytettä
Löytyikös läjästä teidän suosikkeja tai uusia tuttavuuksia?

Tykkäsin kovasti tuosta Pain puhdistusvoiteesta mutta se on todella arvokas mun kukkarolle joten kysynkin nyt teiltä suositteluja mikä olisi tälle tuotteelle edukkaampi versio? 


2 kommenttia:

 1. Sulla on aina ihanan laadukkaita ja kiinnostavia tuotteita:)
  Ja arvioita on kiva lukea, kun niistä saa kivasti vinkkiä itselle:)
  Muakin kiehoisi Pai ja Patyka, mutten ole raaskinut ainakaan vielä hankkia hinnan takia ja omien ronskien kulutustottumusten takia;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Juu, ja kaikki mitä olen Pailta ja Patykalta käyttänyt on tullut Jolie Boxeissa. Ja juurikin hinnat ovat sellaiset että ei ainakaan tällä hetkellä raaski niitä ostella mutta ehkä joskus... :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...