torstai 10. elokuuta 2017

Heinäkuun paras '17

Aloitan nyt tästä Kuukauden parhaat -osion johon valitsen aina kuukauden parhaimman ja mieleen jäävimmän tuotteen. Tulen valitsemaan tähän 1-3 tuotetta kuukaudessa koska en usko saavani joka kuukausi kolmea parasta mutta varmasti aina se yksi sieltä löytyy :) 💖


Heinäkuun parhaimmaksi ja mieleen jäävimmäksi tuotteeksi valikoitui 1 tuote joka on...Ihastuttava Sóley Nærð Soothing Tonic Splash 💖, joka tuli minulle tässä kesäkuun Jolie Boxissa ja vaikka en sitä vielä silloin ollut testannutkaan niin jo siinä vaiheesa arvelin ihastuvani tähän tuotteeseen ja niinhän siinä sitten kävi... 

"Monipuolisesti hoitava kasvovesi tekee ihosta kimmoisamman, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Kasvovesi kirkastaa ihoa ja puhdistaa ihohuokosia. Vesi Nærð -kasvoveteen tulee Pohjois-Islannin vuoristosta, jonka vesi on yksi maailman puhtaimmista vesilähteistä ja juomakelpoista pulputessaan suoraan kivien ja sammalen välistä. Veteen on lisätty appelsiininkukkaa sekä Sóleyn nimikkoöljysekoitusta, jonka villiyrttien eteeriset öljyt rauhoittavat ja ravitsevat ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille"

Kasvovettä voidaan suihkepullon ansiosta suihkuttaa suoraan kasvoille, taputella käsin tai suihkuttaa vanulapulle ja pyyhkiä sillä. 
Sen verran isopisaraisella suihkeella pullosta tulee että itse suihkin tätä suoraan kasvoille ja vielä taputtelen sen käsin, siten sitä ei tarvitse "tuhlata" vanulappuihin :)
Kasvovedessä on aivan ihana appelsiininkukkainen ja raikas tuoksu, joten tätä on ihana suihkutella kasvoille aamuin illoin. Voidaan käyttää myös virkistämään ja kosteuttamaan ihoa päivän aikana.
Tämä on myös ensimmäinen luonnonkosmetiikan kasvovesi minulla joka ei ole ärsyttänyt millään tavalla ihoa ja epäilen sen johtuvan siitä ettei tämä sisällä lainkaan alkoholia jota on useimmissa kasvovesissä. Menee kirkkaasti kasvovesien numero ykköseksi ja jos joskus jokin muu kasvovesi tuon paikan syrjäyttää niin sen täytyy olla jotain todella luksusta :)Kasvovesi tulee isossa 250ml:n pullossa joten se kestääkin ilahduttavan kauan mutta varmasti saa käytettyä sen 6 kuukauden aikana jonka se luvataan pysymään hyvänä.

Tätä kaikille ihotyypeille sopivaa kasvovettä saa ostettua Jolien verkkokaupasta täältä 

2 kommenttia:

  1. Sóley Nærð'n tuotteet vaikuttaa todella ihanilta (mitenköhän tuo nimi pitäisi lausua...) ja olen niitä vähän hypistellyt Stockmannilla, mutta hinnat on se verran korkeat, että on jäänyt vain hypistely-/haaveiluastelle. Alkoholipitoiset kasvovedet on mulla ihan pannassa. Ne ei toimi kuivalla iholla ollenkaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niin vaikuttaa, tekis mieli kokeilla jotain muutakin Soleylta. Hinnat saa minutkin vaan haaveilemaan. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...