maanantai 5. maaliskuuta 2018

Jolie Box maaliskuu '18

Hei, se olis jo maaliskuu. Meni ihan huomaamatta tuo helmikuu loppuun kaikenlaisten elämänmuutosten koittelemana ja tulevaisuutta suunnitellen joten bloggailu sai jäädä vähäksi aikaa mutta täällä jälleen uusimman Jolie Boxin kera.

Tällä kertaa lappunenkin oli tullut boxiin mukaan joten asiaan...


"Auringon kutsu"

"Valoterapiaa ja talvenkalpeuden poistoa"


Alima Pure Radiant Finishing Powder Augusta 4g, on korostus- ja viimeistelytuote yhdessä. Laadukas jauhemainen mineraalipuuteri kirkastaa kasvoja ja tuo luonnollista kevyttä hehkua iholle. Augusta on sävyltään vaalea aurinkopuuteri, joka sopii täydellisesti monille. Vaihtoehtoinen sävy boxeissa oli Olympia joka on vaalea persikanhohtoinen sävy. Voidaan käyttää joko paikallisesti esimerkiksi poskipäitä ja luomia korostamaan tai mineraalipuuterin joukkoon sekoittamalla koko kasvoille.

Mielenkiintoinen tuote, en ole tällaista aiemmin käyttänyt saati sitten omistanut. Hei, tämähän on just se tuote josta luin aiemmin tänä vuonna Jolien toimituksesta Kauneustrendit 2018 -postauksessa ja tämä oli yksi niistä jotka jäivät mieleeni mutta en onneksi ehtinyt hankkia!! (29,90€/4g)


Alima Pure Natural Definition Eye Pencil Patina 1,14g, pigmenttirikas silmänrajauskynä on juuri sopivan pehmeä, jotta se liukuu iholla ja on helppo levittää. Koostumus on pitkäkestoinen ja sisältää useita rauhoittavia, ravitsevia ja suojaavia kasviöljyjä ja -uutteita, kuten jojobaa, kamomillaa ja mangoa. Patina on tumma ja kimaltava viileän harmaanruskea sävy.

Lisää Alima Purea, eipä siinä tykkään kyllä merkistä, on laadukkaita tuotteita. Olipa tuuri kun olen tässä juuri parin kuukauden aikana hankkinut jopa kolme eri sävyistä silmänrajauskynää mutta en yhtään ruskean sävyistä joten ihan mielelläni otan tämänkin testiin. (22,50€/1,14g)


SMPL Refreshing Dry Shampoo 35g, on monikäyttöinen luonnollinen hiusten terveyttä ja hyvinvointia edistävä kuivashampoo, joka suojaa, ravitsee ja muotoilee. Kaoliini antaa tuuheutta ja risiiniöljy ravitsee ja tekee hiukset runsaammiksi. Shampoo puhdistaa ja raikastaa, antaa runsautta, kiiltoa ja tietenkin säästää aikaa. Sopii kaikenvärisille hiuksille.

Tässä on boxin toinen tuote jollaista en ole aiemmin koskaan käyttänyt mutta nyt siihenkin tulee muutos, testaan tämän mielelläni. (16,00€/35g)


Less Is More Mascobadogel -hiusgeeli 50ml, on tuuheuttava monikäyttöinen muotoilutuote, joka sopii käytettäväksi perinteisen muotoilugeelin tapaan sekä föönauksen alla tuomaan runsautta ja tukea. Täydellinen tuote hiusten kihartamiseen ja muuhun lämpökäsittelyyn. Metsähunaja ja mascobado -täysruokosokeri antavat vahvan pidon. Aloe vera kosteuttaa ja bergamotin ja kamomillan eteeriset öljyt rauhoittavat päänahkaa.

Enpä nyt äkkiseltään muista että olisinko luonnonkosmetiikalta koskaan kokeillut geeliä mutta eiköhän tämäkin käyttöön pääse. Less Is Moren tuotteet ovat kyllä laadukkaita ja hyviä joten tämänkin kohdalla on odotukset korkealla. (9,50€/50ml)


Ja sitten vielä NYR:n minikokoinen näyte Beauty Sleep konsentraatista jonka pitäisi uudistaa ja elvyttää ihoa yön aikana kaikista rasitteista uuteen loistoon Tämän taidankin läträtä naamalleni jo heti ensi yöksi joten aamulla nähdään mikä on lopputulos ;)

Boxi koostui tällä kertaa kolmesta täysikokoisesta, yhdestä matkakokoisesta ja yhdestä minikokoisesta näytteestä. Boxilla oli arvoa 77,90€ ja mentiin taas reilusti yli ostohinnan. Oikein kiva saada välillä meikkituotteitakin vaikka pääpaino tällä boxilla onkin ihonhoidollisissa tuotteissa joita tässä boxissa ei ollutkaan kuin tuon näytteen verran. Ja varsinkin Alima Puren tuotteisiin olen itse ollut todella tyytyväinen aiemminkin. Tässä boxissa oli myös hienoa ja ehkä hieman erikoistakin se että kaikki tuotteet pääsee heti käyttöön eivätkä jää odottelemaan entisten loppumista kun niitä entisiä ei ole :) Voisiko sanoa jopa että täyden kympin boxi!?

Mitäs mieltä te olitte? Löytyikö teille tuttuja tuotteita?


6 kommenttia:

  1. Minä taas olin puolestani hyvin pettynyt antiin. Meikkaan ehkä 4 kertaa vuodessa jos ripsaria ei lasketa, joten varsinkaan radiant puuteri ja vielä liian tumman sävyisenä ei ilahduttanut. Shampoopesut olen saanut harvennettua kertaan viikossa, joten kuivaahampookaan ei oikein tullut tarpeeseen, vielä vähemmän hiusten muotolutuote. Toivottavasti ensi boxissa on jotain mullekin

    -Peace

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, ettei ollut sinun mieleen. No, eihän näissä boxeissa yleensä noita meikkituotteita ole, eikä kovin usein hiusjuttujakaan joten ihan varmasti seuraavassa boxissa on jotain sinullekkin. :)

      Poista
  2. Ei yhtään tuttua tuotetta, mutta joitakin tuttuja merkkejä. Minusta tämä on oikein kiinnostava boxi ja mielelläni kokeilisin vähän vieraampia merkkejä. Hiusgeeli ja kuivashampoo näistä innostavimmat:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuttuja merkkejä mutta uusia tuotteita. Kuivashampoo etenkin kun en ole sellaista ennen edes käyttänyt, tällä kertaa oli oikein onnistunut boxi! :)

      Poista
  3. Mulle tämä oli vähän pettymys. En käytä geeliä enkä kuivashampoota. Vissiin yksi harvoja meikkejä joita en osaa käyttää on aurinkopuuteri. Käytän aina nestemäistä rajausta, niin kynä jää käyttämättä. Eli sinänsä omalla kohdallani ihan tragikoominen boxi :D Ei sillä, sisältö on hyvä varmasti monelle, mulla on vaan tällaiset kulutustottumukset, jotka eivät nyt kohdanneet boxin kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olipa harmi että sinullekkin kävi näin. Minusta oli taas kiva että boxi sisälsi sellaisia tuotteita joita en ole aiemmin käyttänyt. En minäkään osaa aurinkopuuteria käyttää mutta haluan ainakin kokeilla ja toivottavasti sen kokeilun tiimoilta en hehku sinne avaruuteen asti :D Mulla taas on niin etten oikein osaa käyttää nestemäistä rajausta joten kynä on itselleni helpompi. Ja onhan se tosiasia ettei nämä yllätysboxit voi aina kaikkia miellyttää. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...