perjantai 9. maaliskuuta 2018

Helmikuun loppuneet '18

Helmikuussa saatiin nauttia ihanista aurinkoisista ja lumisista pakkaspäivistä, jollaisia ei ole ainakaan täällä päin suomea näkynyt muutamaan vuoteen. Ja vaikka pakkasta onkin ollut välillä vähän reilummin niin ei sitä vaan ole malttanut sisätiloihin jäädä, aurinkokin on alkanut lämmittään jo kivasti. 
Innostuinkin kuluttelemaan helmikuussa paljon näytepussukoita ja niitä minikokoisia matkatuotteita joita tuli Dr. Hauschkan joulukalenterissa...




Puhdas+ Beauty Oil Juniper Berry 4/5
Oli oikein mainio kasvoöljy joka kesän tullen kävi vähän raskaaksi minun sekaiholla joten jemmautui kaapin perukoille ja meinasi unohtua käyttää loppuun mutta nyt loppui ja voisin ostaa uudestaankin jos tarve tulee.

Neal's Yard Remedies Facial Wipes 3/5
Näitä kasvojen puhdistuslappusia olen käyttänyt aiemmin Jolie boxissa tulleen paketin ja silloin totesin nämä hyväksi, mutta nyt tämä toinen paketti jostain syystä ärsytti hieman minun silmiä. Olivat kivasti kosteita ja poistivat hyvin kevyen meikinkin. 

Patyka Essential Lifting Lotion 4/5
Tuli marraskuun Jolie Boxissa. Laitoin tämän suihkepulloon niin oli helpompi läträtä kasvoille kuin suuresta pullonsuusta. Itse kun olen alkanut kerrostamaan näitä kasvo- ja hoitovesiä niin tämä oli oikein mainio kasvovesi siihen tarkoitukseen, kasvojen iho on pysynyt näillä kuivilla pakkasilmoilla hyvin kosteutettuna tällä tavoin. Tykkäsin ja voisin käyttää täysikokoisenkin putelin :)

Pai Chamomille & Rosehip Calming Day Cream 4/5
Tämä oli The Landmark Collection pakkauksessa jonka ostin tammikuussa. Oli oikein hyvä päivävoide joka sopii hyvin myös meikin alle, toki laitoin tähän päälle vielä pakkauksessa ollutta ruusunmarjaöljyä mutta menisi oikein hyvin kesällä ilmankin.

Joik Regenerating Night Cream 3,5/5
Tuli Jolie boxissa elokuussa. Käytin tätä sekä yö- että päivävoiteena. Ihan ok, perus kasvovoide. Tätä onkin juuri tällä hetkellä käytössä pienempi joulukalenterissa tullut purkki joten en nyt varmaan ainakaan ihan heti ole ostamassa lisää. Parempiakin on.

Lavera Eye Shadow Base 1/5
Ensimmäinen silmämeikin pohjustaja jota olen kokeillut. Minulla on todella rasvoittuvat luomet ja kovasti tykkäisin välillä käyttää luomivärejä mutta kun ne eivät pysy. Ja ei kyllä pysynyt tälläkään, jopa paremmin pysyy ilman tätä mutta sitten keksin käytttään tämän loppuun kasvoilla primerinä ja siinä hommassa pelitti ihan hyvin, siitä yksi piste. Eli en osta lisää.


L'atélier des Délices Hydra -kosteuttava naamio 3,5/5
Tuli maaliskuun '17 Jolie boxissa. Tykkäsin muuten kyllä, tuoksu oli kiva samoin koostumus mutta kun minusta tuntui ettei tämä tehnyt oikein mitään. Sekoittelinkin tämän loppuun jauhemaisten naamioiden joukkoon ja siinä hommassa oli oikein kiva. Kuivaihoisille tämä olisi varmasti toimivampi mutta ei minulle.

Balm Balm Hibiscus Face Mask 5/5 💖
Tuli kesäkuun LoveLula boxissa. Tämä pikkuinen purkki oli päässyt piiloutumaan ja huomasin käyttää sen vasta nyt mutta parempi myöhään... Jauhemainen kasvonaamio joka sekoitetaan veteen. Tykkäsin ihan hurjasti! Syväpuhdisti ja kirkasti kasvoja ihan huomattavasti, kasvot olivat tämän jälkeen ihanan sileät ja pehmoiset. Tätä täytyy saada täysikokoinen purkki!


Lavera Invisible 24h deo roll-on 5/5 💖
Tämän hetkisistä luonnonkosmetiikan dödöistä ehdottomasti itselle se parhain.

Organic Shop Tea Tree & Patchouli Foot Cream 4/5
Oikein kiva jalkavoide joka virkisti ja kosteutti mukavasti. Tässä on myös kiva ja raikas tuoksu. Tämä oli sen verran löysempää että ainakin itsellä oli aluksi hankaluuksia saada tuubista oikea määrä enkä kyllä aluksi uskonut sen takia voiteen tehoihinkaan mutta niin se vaan pääsi yllättämään positiivisesti joten nyt onkin jo uusi hankittu ja käytössä. Iso plussa edullisesta hinnasta!

Flow Dark Coffee Himalayan Salt Body Scrub 4/5
En nyt sitä luvattua nesteturvotuksen tai selluliitin vähennystä tätä käyttäessä huomannut mutta muuten oli ihana kahvin tuoksuinen vartalonkuorinta, eikä tämän jälkeen välttämättä tarvinnut rasvata ihoakaan. Korkean hinnan vuoksi putosi piste ja näitä kahvikuorintoja on niin helppo tehdä itsekin että jatkossa taidan tehdä itse.

Joik Rasberry Bon Bon Body Butter 1/5
Tuli Joikin joulukalenterissa. Kun tämä tuli kalenterista olin todella innoissani, vadelmantuoksuista vartalovoita mutta....Aivan kamalan pistävä vadelman tuoksu, jätti myös ihon shimmeriseksi, en tykännyt yhtään. Jos jotain hyvää niin kosteutus mutta valitettavasti aivan kammottava tuoksu. 

Joik Sitrus & Bergamot Body Butter 4/5
Tämäkin tuli joulukalenterista.
Tässä taasen olikin ihan kelpo sitruksinen ja lempeä tuoksu. Ihan mielelläni voisin käyttää enemmänkin jos vastaan tulee.


Sitten läjä Dr. Hauschkan joulukalenterista tullutta tuotetta. Käsivoide oli oikein kelpoa tavaraa jota laitoin aina yöksi, ja aamulla olikin oikein pehmoiset kädet. Kiva tuoksu. Body oil kosteutti kivasti mutta kylpyöljy(jalkakylpynä käytin) no, ihan ok mutta en koe tarvitsevani sitä tämän enempää. Body cream ja body milkit olivat oikein kelpoa tavaraa, varsinkin nyt talvella tuo body cream, body milkkien ollessa kevyempiä. Yöseerumia olenkin joskus tällaisen pikkutuubin testannut, taisi tulla jolie boxissa ja tykkäsin myös nyt. Kasvovoiteista tykkäsin kaikista paitsi Revitalising day creamista joka oli todella kevyttä ja ihan juoksevaa tavaraa, olikohan ihan sitä mitä piti!? Manteli body wash ei tullut itse kalenterista mutta tuli samassa paketissa kalenterin kanssa ja tykkäsin myös siitä. Tästä joukosta voisin ostaa tuon ihan normi ruusuvoiteen joka tuntui sopivan iholleni oikein hyvin.


Ja vielä kasa näytteitä, joita nyt jostain syystä tuntuu vaan koko ajan kertyvän mutta ei siinä, minä kyllä tykkään näitä pieniäkin näytteitä testailla, varsinkin jos jo heti ensimmäisellä kerralla huomaa ettei jokin sovi niin eipähän ole tullut ostettua sitä täysikokoista tuotetta.
Osa on tullut Jolie boxin mukana, osa tilausten mukana ja osan olen napannut ihan itse kivijalkakaupoista :)
Cimen oranssi ja sininen voide vaikutti oikein hyviltä mutta keltainen oli ihan tosi kevyttä mutta sekin menisi varmasti kesällä.
Patykan huile absolue ja Absolutionin addiction öljyt olivat ihan super hyviä toisin kun Estelle & Thildin youth oil ei sopinut lainkaan kun ei imeytynyt.
Naturativin vartalovoiteet ihan perus ok. Melvitaa tulin ensin laittaneeksi kasvoille ennen kuin tajusin sen olevan vartalovoidetta mutta kävi hyvin myös kasvoille heh, oli ihanan tuhtia, kermaista ja kosteuttavaa :) Samoin luulin Dr. Hauschkan Med voiteen olevan nimenomaan kasvoille tarkoitettu  mutta se on tehovoide ilmeisesti mihin vaan mutta itsellä se toimi hyvin kasvovoiteenakin yötä vasten. Pitäisköhän lukea ja tarkistaa näitä näytepakkauksia vähän paremmin jatkossa, vaikka eipä siinä, ihan hyvin tuntuu toimivan joka puolella kehoa ;)
Absolutionin kasvovoiteista ihastuin täysin La Crème Richeen kun taas kevyempänä La Crème du Jour menisi paremmin kesällä.


9 täysikokoista, 17 matkakokoa ja 13 näytettä

Huhhuh, johan olikin kasa, olikos joukossa teille tuttuja tuotteita? Tuleeko teidän testailtua pieniä näytteitä?

4 kommenttia:

  1. Jestas en tajua miten jotkut saa näin paljon loppuun. Meillä on koko vuonna vissiin loppunut Beauty Gardenin kurkkunaamio (teeyövoide loppuu pian), Atopikin kasvovesi ja suihkugeeli. Yksi huulirasva oli vanhentunut ja piti hävittää, että mä voisin kirjoittaa vuoden koosteita blogiin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Itselläni on ainakin sellainen tapa että pitää saada entinen ensin loppuun ennenkuin voi aukaista uuden, joitain tuotteita on toki useampi samaan aikaan auki mutta pääasiassa käytän yhtä kerrallaan. Nyt toki oli vielä noita minikokoja suurin osa jotka kuluvat loppuun jo parilla käyttökerralla ;)

      Poista
  2. argh nuo joikin kalenterin kimallusrasvat. kaksi taisi olla ja molempia olen kerran käyttänyt. niin tajuton määrä sitä kimalletta et joka paikassa vaikka kuinka pesee kädet.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en edes heti huomannut, seuraavana päivänä ihmettelin että miksi mun käsivarret kimaltelee :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...