tiistai 5. joulukuuta 2017

Jolie Box joulukuu '17

Tämän vuoden viimeisen Jolie Boxin sain käsiini eilen, joka pääsi yllättämään saapumisella koska nyt taidetaan olla sen verran joulukalentereiden lumoissa että tämä ihana boxi meinasi ihan päästä unohtumaan :)

Mutta katsotaas mitä boxi sisälsi tässä kuussa...


"On aika valmistautua loppuvuoden kimallukseen ja säihkeeseen antaumuksella ja nautiskellen"


Avril Organic Volume Mascara 10ml, on tuuheuttava ripsiväri, joka pysyy hyvin ja kestää jopa pientä tihkusadetta ja hikoilua. 
Sattuipa niin hassusti että juuri eilen aamuna otin juuri tämän volume ripsarin käyttöön kun edellinen Avrilin Le Mascara kuivahti ja iltapäivällä hain uuden postista! Toivottavasti tämä osoittautuu yhtä hyväksi kuin se Le Mascara ripsari niin saa sitten tulevaisuudessa tämänkin käyttöön :) (12,90€/10ml)


Weleda Lip Balm 10ml, on sävyttävä huulivoide, joka hoitaa talven kuivattamia huulia tuhdin karitevoin sekä ravitsevan jojobaöljyn avulla. Sävy Rose antaa huulille luonnollisen kauniin kiillon sekä läpikuultavan ja kevyen, vaalean ruusuisen sävyn. Tuoksuna luonnolliset vaniljan ja ruusun uutteet.
Näitä Weledan sävyttäviä huulivoiteita en olekaan vielä päässyt testaan joten mielelläni otan tämän samantien käyttöön! Ihana sävy :) (11,90€/10ml)


Unique Haircare Volumizing Mousse 150ml, on tuuheuttava muotovaahto, joka tuo hiuksiin reilusti volyymia ja rakennetta. Alkoholiton, kasvipohjaisiin muotoiluaineisiin perustuva koostumus ei jätä hiuksia tahmeiksi. 
Juuri tätä tuuheuttavaa Uniquen muotovaahtoa en ole käyttänyt mutta se vahva vaahto on ollut käytössä joten mielelläni testaan tämänkin. Nyt käytössä oleva kiharavoiteeni alkaakin olla aika lopussa joten saan tämän piakkoin käyttöön. (17,50€/150ml)


Less Is More Thyme Lacquer -timjami -hiuslakka 50ml, antaa voimakkaan pidon, tuo hiuksiin kauniin kiillon ja samalla kosteuttaa hiuksia. Lakka sopii kaikille hiuslaaduille ja moneen eri käyttötarkoitukseen. 
Niistä muutamasta Less Is moren tuotteesta joita olen käyttänyt ei minulla ole kuin hyvää sanottavaa ja juuri tätä en ole kokeillut joten oikein mielelläni otan tämänkin testiin varsinkin kun edellinen hiuslakkani on juuri loppumassa :) (9,50€/50ml)


Whamisa OrganicSheet Maskit ovat tehokkaita, geelimäisiä kertakäyttönaamioita, jotka sopivat kaikille ihotyypeille. Whamisa on fermentoinut raaka-aineet omalla erikoismenetelmällään parantaen niiden säilyvyyttä ja luonnollista kykyä puhdistaa ja kosteuttaa ihoa. Sheet Maskit ovat korealaisessa ihonhoidossa suosittuja tehohoitoja, joita on tarkoitus käyttää 1-3 kertaa viikossa. Ne imeyttävät ihoon runsaasti ravinteita ja vaikutuksen huomaa heti. 
Toivoinkin että boxissa olisi jotain Whamisalta, sen verran mielenkiintoiselta brändi kuulostaa. Itse sain Flowers kosteuttavan naamion joka onkin oikein oiva näin talviaikaan käytettäväksi. Aion kyllä säästää tämän johonkin hemmottelupäivään jos vielä loppukuusta ehtisin sellaisen pitää! :) (9,90€/1kpl)


Absolution La Solution + Energie on runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja sisältävä elvyttävä ja kirkastava seerumi, joka antaa iholle suojaa imansaasteita, tuulta ja muita ulkoisia ärsykkeitä vastaan.
Ja lopuksi vielä näyte Absolutionin seerumista jonka testaan mielelläni.


Joulukuun Boxi sisälsi 4 täysikokoista , 1 matkakoon ja 1 näytteen. Arvoksi sain 61,70€
Tykkäsin tästä Boxista tosi paljon, kaikki tuotteet tulevat käyttöön ja moni tuote oli vielä sellainen joita olin aikeissa ostaa lähiaikoina, jos en juuri siltä merkiltä niin tuote tai käyttötarkoitus oli kuitenkin sama. Sattui kyllä juuri tarpeeseen tämä boxi. Ja sävyttäviä huulituotteitahan naisella ei ole koskaan liikaa ;)

Mitäs tykkäsitte? Olikohan liikenteessä muita variaatioita noista maskeista?


4 kommenttia:

  1. Tykkäsin tosi paljon. Nyt saanut 3 boxia ja tämä oli ehdottomasti paras :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen ihan samaa mieltä tämän syksyn osalta! Mulle Boxi on nyt tullut 3x6kk jaksot ja juuri tilasin seuraavan 6kk satsin, kokonaisuutena Jolie Box on ollut kyllä tosi mieluinen enkä varmaan koskaan pysty lopettamaan tilausta :)

      Poista
  2. Oli liikkeellä muitakin naamioversioita. Itse sain hedelmä- ja tomaattinaamion. Mielestäni tuo hiuslakka ei kyllä antanut voimakasta pitoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niin minä vähän arvelinkin, en tosin ole vielä tuota ehtinyt testaamaan. Pari kertaa olen nyt tuota hiuslakkaa testannut ja olen samaa mieltä kanssasi, siinä oli myös aika voimakas tuoksu enkä oikein tiedä että tykkäänkö vai en!? :D

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...