tiistai 3. lokakuuta 2017

Jolie Box lokakuu '17

Kylläpäs kuukausi meni taas nopeasti, ei ole täälläkään ehtinyt käydä kuin nopeasti pyörähtämässä. 
Ja jälleen on se aika kuusta että Jolie Box saapui postiin noudettavaksi ja ilahduttamaan tätä sateista ja synkkää päivää :)


"Your Body is Your Temple"
Jolie Box goes Health Box!


HerbalGem Depuraseve Detox-kuuri 250ml, Koivunmahla tunnetaan elimistöä kuona-aineista puhdistavista ominaisuuksistaan. Se kerää itseensä runsaasti eri ravintoaineita kuten mineraaleja ja hivenaineita matkallaan juurista puunrunkoon.Sopii painonpudotuksen tueksi ja vahvistaa myös nivelten notkeutta. 
Ihan ensin, en todellakaan odottanut Boxissa tulevan puhdistuskuurin mutta koivunmahla kuulostaa aina oikein hyvältä ja varsinkin näin syksyyn jos sais viime aikoina kertyneen turvotuksen, tukkoisuuden ja väsymyksen pois. Mutta siltikään tämä ei nyt oikein kosmetiikkaboxiin kuuluisi. Hinnan katsoin ulkomailla sijaitsevasta verkkokaupasta (12,90€/250ml)


Flow Cosmetics Dark Coffee Himalayan Salt Body Scrub 300g, on kosteuttava suolakuorinta koko vartalolle. Kofeiinipitoinen kahvikuorinta saa ihon näyttämään sileältä, pehmeältä ja kiinteämmältä. Kahvi yhdessä greipin kanssa auttaa poistamaan nesteturvotusta sekä vähentämään selluliittia. Virkistävä luomugreipin tuoksu kohottaa mielialaa.
Ihanaa, tätä halusin testata heti jo siinä vaiheessa kun Flow esitteli tätä uutuuksissa jossain vaiheessa tätä vuotta. Mitään vartalokuorintaa mulla ei tällä hetkellä olekaan joten taidan jo tänä iltana tätä testata. Hinta Flow:n omilta sivuilta (23,60€/300g)


EQ Sulfate-free Shower-Shampoo 100ml, on kätevä monikäyttöinen pesutuote treenikassiin ja matkalle mukaan. Miedon koostumuksensa ja hoitavien kasviraaka-aineidensa ansiosta tuote on täydellinen päivittäiseen hiusten ja kehon pesuun. Eksoottisen hedelmäisessä tuoksussa on mukana häivähdys vaniljaa. EQ on surffari, yrittäjä, maailmanmatkaaja ja visionääri Frank Bywalskin luoma tuotekonsepti, jonka motto on: "Live. Love. Care. Love isn't only an essential value for the brand, it's value for life"
En ole aiemmin kuullutkaan kyseisestä brändistä eli ihan uusi juttu minulle, mielelläni testaan tätä. 
Hinta EQ:n omilta sivuilta (8,95€/100ml)


Evolve Liquid Crystal Micellic Cleanser 30ml, on hoitava misellivesi, joka puhdistaa kasvoilta lian samalla kun hyaluronihappo lukitsee kosteuden ihoon ja tuo iholle sen tarvitsemia ravinteita. Granaattiomenauute pehmentää ja antaa tehokasta kosteutusta iholle. Sopii kaikillle ihotyypeille.
Ne Evolven tuotteet joita olen kokeilllut ovat olleet todella hyviä ja misellivettä käytänkin aina aamupuhdistukseen joten käyttöön tulee. (9,90€/30ml)


Ja vielä näyte Naturativin EcoAmpule 1, tätä onkin nyt käytössä täysikokoinen pullo joten on tuttua ja hyvää seerumia.


Boxi sisälsi 2 täysikokoista, 2 matkakokoista tuotetta ja 1 näytteen, arvoksi sain 55,35€. Ihan kivoja tuotteita joita mielelläni testaan joskin tuli sellainen tunne tästä boxista että jotain jäi puuttumaan... Ja tuon Detox-kuurinkin aion kyllä käyttää vaikka se ei mielestäni tähän kosmetiikkaboxin aiheeseen millään sovi, vaikka se hoitaakin ihoa sisältäpäin.


Mitäs mieltä te tästä olitte?

7 kommenttia:

  1. Kiinnostavia merkkejä, joiden tuotteita en ole itse juurikaan käyttänyt, heh;) Evolve on lähinnä tutuin. Mun mielestä lisäravinteet yms. tuotteet eivät kuulu kosmeboxiin, en ainakaan itse sellaisia kaipaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama, Evolve on mullekkin se tutuin näistä. Flowta täytyisi kyllä kokeilla enemmän :)

      Poista
  2. kivalta vaikuttaa. just tänään ostin kuorinnan kun oli loppunut. jos olisi hetken malttanut niin eipä olisi tarvinnut.. no eiköhän molemmat kuorinnat tule käyttöön aikanaan. detox kuurin testaan myös mielelläni.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän siinä aina käy, minä ostin just edellisenä päivänä miselliveden mutta onneksi tuo on pienempi pullo :)

      Poista
  3. Minä jäin ihmettelemään, pitäisikö tuo HerbalGem Depuraseve-kuuri säilyttää avaamisen jälkeen kylmässä. Ohjeet eivät maininneet siitä mitään ja pullon kyljessä ei ole sanaakaan suomea?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä pitää, näin minä ainakin ymmärsin google-kääntäjää apuna käyttäen :D Ja muutenkin nämä tällaiset tuotteet yleensä säilytetään kylmässä :)

      Poista
    2. No siksi itsekin asiaa pähkäilin. Olisi toki ollut hyvä, että asiasta olisi ollut esitepaperissa jonkinlainen maininta. Onneksi lykkäsin putelin kylmään kun aamulla kiireessä ensimmäistä kertaa sitä käytin. :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...