sunnuntai 8. lokakuuta 2017

Syyskuun loppuneet '17

Tällä kertaa hiukan vähemmän loppuneita tuotteita mutta jotain kuitenkin. Varsinkin muutamia sellaisia jotka olen ottanut tehokäyttöön kun syystä tai toisesta ovat jääneet vähemmälle käytölle.

Mádara Cocoa & Plum Creamy Oil 3/5
Tämä on ollut käytössä jo viime talvesta eikä kesäaikaan kauheasti tullut käytettyä mutta nyt se on loppu. Uusikin jo käytössä, herkullinen kaakaon tuoksu ja hyvä kuivan ihon kosteuttaja :)

Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm 3/5
Tämä tuli kivassa joulupakkauksessa marraskuun 2016 Jolie Boxissa. En oikein osannut tätä käyttää, joskus laitoin vaan tätä yövoiteeksi ja loput käytin jalkavoiteena jossa se toimikin aivan loistavasti mutta en tätä sitä käyttöä varten ostaisi.Sante Shine Conditioner 5/5
Oikein loistava luonnonkosmetiikan hoitoaine, pitkään se loppupurkki silti tuolla kylppärissä pyöri. Tällä saa kivasti oikeen silkinpehmeät hiukset. Mutta voisin kyllä ostaa uudelleen sopivan shampoon kaveriksi.

Unique Haircare Volume Shampoo 2/5 & Special Care Treatment 4/5
Shampoo ei oikein mun hiuksille sopinut piti pestä kahteen kertaan että sai hiukset puhtaiksi mutta hoitoaine oli oikein hyvä, voisin jopa ostaa toisen shampoon kaveriksi.

Estelle & Thild Fresh Water Lily Body Wash 3/5
Tämä tuli toukokuun Jolie Boxissa. Ihan kiva, vaahtosi mukavasti ja pesi hyvin, hyvä mutta aika mieto tuoksu. Mádaran Purifying Foam 2/5
Päätin antaa tilaisuuden tälle kasvojen puhdistusvaahdolle kun sitä on monet kehuneet mutta minä en vaan tykkää näistä vaahdoista, käytin kuitenkin loppuun mutta en osta uudelleen. Hyvin se kuitenkin puhdisti.

Mádara Detox Ultra Purifying Mud Mask 5/5 💖
Paras mutanaamio mitä olen tähän asti kokeillut, tämä on varmaan jo kolmas tuubi tätä tavaraa. Puhdistaa tehokkaasti, kirkastaa ja pienentää ihohuokosia.Saldo 5 täysikokoista ja 3 matkakokoista tuotetta

Saas nähdä miten käy lokakuussa...
Oliko teille tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

 1. Puhdistusvaahdot ei miellytä mua koostumuksensa puolesta, eikä puhdistusmaidotkaan. Kummatkin on aivan liian liruja, ja puhdistutuotteen pitää tuntua näpeissä sopivan tuhtilta;)
  Madaran mutanaamiota pitäisi muistaa kokeilla (ensin tietysti ostaa), kun sitä kovasti kehutaan ja sullakin on hyvät kokemukset:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo mutanaamio on kyllä hyvä, tuntuu että käytön jälkeen kasvotuotteet oikein hulahtaa ihoon ja tuntuu todella kosteutetulta :)

   Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...