lauantai 28. lokakuuta 2017

Elokuun ja syyskuun parhaat '17

Tällä kertaa elokuun ja syyskuun parhaat postaus tulee samassa, ihan siitä syystä että syyskuu oli niin kiireinen etten ehtinyt elokuun parhaasta postausta saamaan valmiiksi.

Mutta asiaan, ihan ensiksi elokuun parasta kosmetiikkaaJoka oli Mádaran Daily Defence cream 💖, jonka sain tässä kesäkuun LoveLula Beauty Boxissa.
Juuri tätä DD-voidetta ei vissiin myydä suomessa lainkaan mutta aika samankaltainen tuote on kyseessä kuin suomalaisille tuttu pihlajavoide. Tämä kuitenkin minun mielestäni eroaa hiukan tuotteen koostumuksessa joka on hiukan paksumpi ja tuoksussa joka on tässä aivan ihanan hedelmäisen herkullinen, jostain syystä tuli aivan kesä mieleen :)

Pääasiassa käytin tätäkin jalkavoiteena kuten pihlajavoidettakin ja nämä voiteet toimii siinä ihan yhtä erinomaisesti kummatkin vaikkakin tämä brittiversio tuoksuukin paremmalle.

Voide on myynnissä LoveLula -verkkokaupassa täällä


Syyskuussa minua ilahdutti seuraava tuoteEvolven tuhkimo kasvoöljy 💖, josta ostin kokeiluun 10ml:n matkakoon ihan vaan testatakseni tämän sopivuutta omalle iholleni. Nämä pienemmät matka/testikoot ovat muuten aivan loistava tapa tutustua tuotteisiin ennen täysikokoisten ostamista.

Kaikki kasvoöljyt eivät kaikille ihotyypeille sovi mutta kaikki ihotyypit kuitenkin niitä tarvitsevat ja ainakin minun on ollut vaikea löytää kasvoöljy juuri minun sekaihoiselle ihotyypille sopiva. Tämä Evolven tuhkimoöljy onkin ollut minun tämän hetkinen pelastus syksyn viileiden ilmojen kuivattamalle iholleni. 
Tämä sisältää mm. ruusunmarja, argan ja nigellaöljyjä

Imeytyy hyvin ja saa ihon tuntumaan kosteutetulta ja joka vielä tuoksuu ihanasti vaniljalta (sattuu olemaan yksi minun lempituoksuista)
Ja tätähän ei tarvitse lotrata, ihan muutama tippa riittää koko kasvoille, minulla tämä pieni 10ml:n pullo on kestänyt jo kaksi kuukautta ja vielä on yli puolet jäljellä. Eli vielä riittoisuudestakin iso plussa! :)

Itse tilasin tämän House of Organics -verkkokaupasta täältä 

Oliko tuttuja tuotteita? Mitä mieltä itse olit näistä?


2 kommenttia:

  1. Nämä eivät ole tuttuja, mutta juuri korkkasin Evolven puhdistusbalmin, ja tuntuu kuin levittäisi samettia iholle. :) Tykkään kasvoöljyistä, niin täytyypä tsekata tuo Evolven öljy varsinkin, kun siinä on ruusunmarjaa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa oikein hyvälle tuo puhdistusbalmi, mun täytyy varmaan testata se :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...