maanantai 18. syyskuuta 2017

Jolie Lux Box syyskuu '17

Tänään sain Jolie Lux Boxin käsiini ja en meinannut millään malttaa kotiin asti mutta pakkohan se oli...

Jo pelkästään Boxin ulkonäkö oli raikkaan erilainen kuin kuukausittaisessa Boxissa
Kultaa, vaaleanpunaista ja turkoosia 💖






Ja mitä se sitten sisälsi?


Absolution La Brume Systémique 125ml, on monivaikutteinen, ihon omia toimintoja tasapainottava kasvovesi, joka virkistää ja antaa iholle elinvoimaa. Se vahvistaa ihon omaa suojamekanismia ja suojaa ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä. Sopii kaikille ihotyypeille.
No joo, juuri kesäkuun Jolie Boxissa tuli iso pullo huippua kasvovettä joten en nyt ihan tätä odottanut mutta käyttöön varmasti tulee kun se edellinen joskus loppuu, sen verran pätevältä tuotteelta vaikuttaa. (40,70€/125ml)



Irosie Contour Des Yeux Efficace Au Jojoba 15ml, on pehmeän koostumuksen omaava huippulaadukas silmänympärysvoide, joka silottaa ja vähentää tehokkaasti turvotusta. Hellävarainen koostumus sopii myös kaikkein herkimmille silmille.
Silmänympärysvoidetta olenkin alusta asti odottanut Boxissa tulevan ja nyt sitten tässä Lux Boxissa se sitten tuli. Nyt sitten se Patykan Youthful lift josta edellisessä postauksessa mainitsin jää odottamaan hankintaa hamaan tulevaisuuteen koska nämä silmänympärysvoiteet tuppaa kestämään minulla todella kauan. Mutta tämäkin kuulostaa oikein tehokkaalta tuotteelta joten käyttöön kyllä tulee. (38,80/15ml)



Alima Pure Pressed Eyeshdow 2,5g, on vahvapigmenttinen luomiväri, jonka silkkisen pehmeä koostumus on helppo työstää ja häivyttää luomille. Luomivärirasia on uudelleen täytettävä joten värin loputtua voi ostaa edullisemman täyttöpakkauksen.
Tämä ei nyt valitettavasti ollut minun juttuni, ensinnäkään rasvoittuvilla luomillani ei tahdo pysyä mikään luomiväri edes Jolie Boxissa tulleen Alima Puren silmämeikin pohjustajan kanssa ja toisekseen nämä ruskean sävyt ei muutenkaan oikein sovi väriltään minulle. Tämä Icon -sävy on yhdistelmä hopeaa, ruskeaa ja violettia joten ehkä kuitenkin tätä ainakin kokeilen. (32€/2,5g)



Patyka Double Action Smoothing Scrub 20ml, on kaksitehoinen kasvokuorinta, joka tasoittaa pieniä juonteita, uudistaa ihosolukkoa ja antaa iholle terveen hehkun. Kermainen koostumus pehmentää ihoa samalla kun jojobarakeet, jauhettu bambu sekä miedot hedelmähapot kuorivat ja kirkastavat ihoa. (15,60/20ml)
Patyka Intensive Moisturising Mask 20ml, on intensiivisen tehokas kosteusnaamio, joka on todellinen SOS-hoito kuivalle, elottomalle ja kiristävälle iholle. Pehmentää ja kirkastaa ihoa rentouttaen kiristävää tunnetta. (19,60/20ml)
Kuulostaa oikein hyviltä tuotteilta, muistaakseni en ole Patykalta testaillut kasvotuotteita muuta kuin pienten näytteiden muodossa ja nekin ovat olleet mieleisiä joten testailen nämä matkakoot mielelläni.



John Masters Organics Geranium & Grapefruit Body milk 30ml, on ylellisen silkkinen vartalovoide, jossa on raikas ja sitruksinen unisex-tuoksu. Ohut koostumus imeytyy nopeasti ihoon ja tarjoaa kosteutta ja pehmeyttä kaikille ihotyypeille.
Tätä olen joskus testaillut 60ml:n kokoisen pullon, tykkäsin siitä ja nyt talven lähestyessä vartalovoiteita kuluu ihan reippaasti joten käyttöön tulee. (6€/30ml)



Pussinäytteitä Boxista löytyi seuraavasti:
Absolution La Crème de Santé
Little Butterfly London Blossoms In Spring Illuminating Day Cream
Neal's Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm
Kasvovoiteita testailen mieluusti varsinkin Absolutionin voidetta kokeilen mielelläni jonka ostoa olen harkinnut seuraavaksi kasvovoiteeksi. NYR:ä tuli marraskuun Jolie Boxissa 15g:n purkki joten se on jo testattu ja oli ihan ok tuote jota kuitenkin on vielä vähän jäljellä...



Kokonaisuudessaan ihan ok boxi vaikka tykkäsinkin ensimmäisestä Lux Boxista enemmän. Boxissa oli 3 täysikokoista, 3 matkakokoista tuotetta ja 3 näytettä. Lux Boxin arvoksi sain 152,70€, arvokkaita tuotteita. 9 tuotetta joista kuutta testailen oikein mielelläni on hyvä saldo tälle Boxille :)

Mitäs tykkäsitte? 

4 kommenttia:

  1. Upea boxi. Kunnon boxi on tätä tasoa. Kaikki on todella kivoja tuotteita:)

    VastaaPoista
  2. Moikka! Mulle sattui itselleni tuosta alima puresta taas päin vastoi sinisen sävy cosmic, jos se innostaisi sinua enemmän? Minulle se ei oikein sovi, enkä osaa käyttää. Tuotetta ei ole edes avattu. Itselleni taas sopisi vallan mainiosti tuo sinulle tullut sävy :). Jos vaihto kiinnostaa niin laita sähköpostia: martsu_90 (at) Hotmail piste com.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensinnäkin pahoittelut, huomasin kommenttisi vasta nyt. Muuten vaihto olisi kiinnostanut mutta mun luomiväri lähti jo eteenpäin. Kiitos kommentista :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...