torstai 6. syyskuuta 2018

Jolie Box syyskuu '18

Syyskuun Jolie Box tulikin tässä kuussa ihan suhteellisen ajoissa verrattuna edellisiin kuukausiin. 
Täällä blogin puolella on viime aikoina ollut aika hiljaista ja edelleen postaamatta on heinäkuun loppuneet ja ostokset. Pari vatsatautia ja pitkittynyt flunssa on vienyt mehut tästä naisesta aivan kokonaan mutta jos nyt pikkuhiljaa saisi tännekin vähän eloa.

Sitten itse asiaan, eli mitä boxista löytyi syyskuussa...


'Marjaterapiaa'


Oilixia Australian Kakadu Plum Gummy Facial Cleanser 75ml, on Jolie-kesän ehdoton hittituote. Innovatiivinen puhdistustuote poistaa vahvankin meikin täydellisesti. Koostumus on helppokäyttöinen yhdistelmä puhdistusgeeliä, -öljyä sekä -balmia, tehden tuotteesta erinomaisesti kaikille ihotyypeille sopivan. Australialainen kakadumarja on yksi parhaita luonnollisen C-vitamiinin lähteitä. Lisäksi marja sisältää fenolihappoa, joka kuorii ihoa hyvin lempeästi kirkastaen ja pehmentäen ihon pintaa.

Tätähän tuli jo näytepussillisen verran Jolie Lux Boxissa kesäkuussa, joten sen verran olen tätä jo ehtinyt testaamaan. Ihan ok tuote, harmi vaan kun just ehdin ostamaan toisen tuotteen enkä saa tätä heti käyttöön mutta onpahan seuraava jo odottamassa :) (29,00€/75ml)


Ekopharma Helsinki Vadelma Marjabalmi 30ml, on monikäyttöinen, ihoa ravitseva ja rauhoittava marjabalmi. Kotimaisen valmistajan balmi on vedetön ja riittoisa, ja sopii kuivalle iholle niin paikallisesti kuin vaikkapa kasvoillekin esim. huulivoiteeksi ja suojavoiteeksi ulkoiluun. Ekopharman marjabalmit on pakattu ensimmäisinä kosmetiikkatuotteina kotimaiseen Sulapack-purkkiin, joka on 100% biohajoava. Pakkaus on tehty kestävän kehityksen menetelmällä puuhakkeesta ja biohajoavasta sidosaineesta. Purkin voi hävittää käytön jälkeen kompostiin tai biojäteroskikseen.

Nämä tämmöiset balmit ovat ihania pelastajia kylmään ilmaan mutta itsellä vaan meinaa nämä unohtua käyttää. Nyt on siis jemmassa jo pari erilaista monikäyttöbalmia joten täytyy ryhdistäytyä talven tullen näiden käyttämiseen. Ja erityisen innoissani olen löydettyäni kotimaista Ekopharmaa boxista, lisää näitä kiitos! Ja vielä tuo purkki itsessään, iso plussa siitä :) Hinta hillankauppa.fi (28€/30ml)


Centifolia No-Rinse Detangling Lotion 200ml, on hiuksiin jätettävä vadelmainen hoitosuihke, joka selvittää takut, hoitaa hiuksia ja antaa niille kaunista kiiltoa. Kevyt nestemäinen koostumus tekee hiuksista joustavat ja helposti kammattavat ilman raskasta tunnetta.

Just edellisellä kaupungissa käynnillä pitelin kädessäni jo hiuksiin jätettävää hoitosuihketta mutta jätin sen kuitenkin ostamatta ja päätin pärjätä öljyllä. Oli ihan hyvä ratkaisu kun tuli nyt boxissa! En ole huomannutkaan että myös Centifolialla on tällainen tuote. Käytän erittäin mielelläni jos ei muuten niin huumaavan vadelman tuoksun takia. Hinta sokos.fi (11,90€/200ml)


Tilk! Love Me Hand Cream 10ml, on käsivoide jonka metsäkortteen bioaktiiviset ainesosat tasapainottavat ihon hydrolipidikerroksen samalla ihoa vahvistaen ja kiinteyttäen. Mangovoi ja tyrninsiemenöljy pehmentävät ja syväkosteuttavat ihoa. Tilk! käyttää tuotteissaan Saarenmaalta käsinpoimittujen villiyrttien kasviöljyjä.

Tilk!:n tuotteita olenkin monesta blogista bongaillut ja halunnut päästä niitä testaileen. Käsivoidetta tosin olisi voinut olla vähän isompi purkki mutta kyllä tästä muutamaan kertaan riittää. Hinta tilk.bio (3,90€/10ml)

Mádara by Noora Shingler Pihlaja Drops Glow Booster -ampulli 3ml, on vitamiinpitoinen öljyseerumi, joka parantaa ihon kosteustasapainoa sekä tekee ihosta hehkuvan kauniin, kimmoisan ja sileän.

Facessa jo spoilaannuin tästä tuotteesta mutta totta puhuakseni odotin että boxissa olisi ollut täysikokoinen tuote. Eipä siinä, kasvoöljyt kuluvat ainakin itselläni ihan tuhottoman hitaasti joten oli kyllä ihan hyvä että tuli tällainen miniversio tästä monissa blogeissa hehkutetusta öljyseerumista. Tästäkin riittää varmasti useampaan kertaan. Hinta naturalgoodscompany.com (6€/3ml)


Syyskuun boxissa oli tällä kertaa 3 täysikokoista tuotetta ja 2 matkakokoa. Arvoltaan boxi oli 78,80€ ja todellakin hintansa väärti ja kiva kun näytteetkin oli tällä kertaa vähän isompia. Tykkäsin ihan tosi paljon tästä marja-aiheisesta boxista. Vadelmaa, kakadumarjaa, tyrniä ja pihlajaa. Auttaiskohan nämä vitamiinit tähän flunssaan!?

Mitäs te tykkäsitte tästä Marjaterapiaa tarjoavasta boxista? Oliko hittejä tai huteja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...