torstai 8. helmikuuta 2018

Tammikuun ostokset '18

Olen lukenut useista blogeista postauksia kosmetiikka ostoksista ja varsinkin kun loppu/alkuvuodesta ynnättiin vuosi pakettiin. Päätin itse tehdä saman, haluan nähdä kuinka paljon itselläni kuluu kosmetiikkaan rahaa kuukausittain ja vuosittain. 

Varsinkin viimeisen parin vuoden aikana olen tullut vain hullummaksi kosmetiikan shoppailujen suhteen, että jos vaikka se tänne summineen esille laitto pistäisi hiukan miettimään ostoksiaan tulevaisuudessa. No, tammikuussa ei ainakaan summia vielä mietitty...



Ensimmäisen tilauksen tein Jolien talvialeen


Abel White Vetiver 100% natural eau de Parfum 78,40€
Pai The Landmark Collection 40,00€

Valehtelematta ostin elämäni ensimmäisen parfyymin vasta nyt, aiemmin olen omistanut vain eau de toiletteja ja body mistejä. Abelin tuoksuista olin lukenut useista blogeista vain pelkkää hyvää ja ostamani tuoksu vaikutti juuri sellaiselta joka sopii minulle.


Pain The Landmark Collection sisälsi puhdistusvoide suosikkini Hellävaraisen puhdistusvoiteen 100ml, Kaksipuolisen puhdistusliinan, Ruusunmarja kasvoöljyn 30ml ja Rauhoittavan päivävoiteen 10ml


Tilauksen mukana tuli näytteitä Absolutionilta, Patykalta ja Pain Multi-Masking kit puhdistusliinoineen. Tuntui myös todella kivalta saada käsinkirjoitettu kiitosviesti ja uuden vuoden toivotukset.. :)

Ja sitten kun oltiin työkaverin kanssa viikonloppuna töissä tuoksuteltu uutta parfyymia niin olihan se Abelin kaikkien viiden tuoksun näytepaketti tilattava... Tällä kertaa tilaus lähti Greenlips beautyyn työkaverin kanssa kimpassa :)


Abel Discovery Set 28,00€

Seuraavaksi bongasin Tokmannilta Fair Squaredin tuotteita ja niistä lähti mukaan 
mantelikäsivoide 6,80€



Sitten Vire-messujen saalis joka jäi pienemmäksi kun olin alunperin ajatellut



Zeal Organic Sheet Mask x2 yht. 10€
Zuii musta kulmakynä ja peitekynä yht. 27,80€
Ecodenta musta valkaiseva hammastahna 5€ 

Kuvassa myös Vire-messuilta ostettu Candle Light Storyn aivan ihana Sweet Coffee soijavahakynttilä, monet tuoksukynttilät tuoksuvat niin voimakkaalle että niitä ei hetkeä kauemmin pysty kerralla polttamaan mutta tässä on niin lempeä mutta kuitenkin selkeä tuoksu että sitä voisi poltella vaikka koko päivän, lisänä vielä ihanasti rätisevä puinen sydän ja suomessa käsityönä valmistettu 💖 Näitä täytyy ehdottomasti jossain vaiheessa hankkia lisää!!


Samalla kun olin Tampereella käymässä tuli käytyä tietenkin Ruohonjuuressa ja sieltä lähti mukaan:



Lavera Invisible 24h deo roll-on 8,99€
Benecosin kynsilakka 5€

Ja viimeiseksi tuli tehtyä tilaus Miraz:lle kun Vire-messuilta sai ale-kupongin mukaan ja kun en sieltä Tampereen reissulta kaikkea tarpeellista saanut ja samalla tuli täydennettyä hammastahna-varastot loppuvuodeksi.


Unique Haircare Suolasuihke
Unique Haircare Kiharoiden Muotoiluvoide
Unique Haircare Mieto Shampoo
Ecodenta Kaneli-Hammastahna
Ecodenta Papaija-Hammastahna
Ecodenta Piparminttu-Hammastahna            Yht. 53,92
Ilmaiset näytteet Unique Haircaren Kosteuttavasta Shampoosta ja Ecodenta hammastahnasta



Apua, heti tammikuussa aloitettiinkin hurjilla luvuilla ostokset yhteensä 263,91€ mutta pakko sen verran selitellä että joulukuussa ei mennyt muuhun kuin Jolie Boxin tilauksen uusimiseen. Ja elämäni ensimmäiset parfyymit, pidän niitä itselleni erikoistuotteina joita ei niin usein hankita joten ne sallittakoon :) Helmikuu sitten himmaillaan, onneksi helmikuussa on vähemmän päiviä shoppailla kuin tammikuussa...

Kuinkas teidän ostokset? Ja tammialet?

4 kommenttia:

  1. Mä päätin lopettaa ostosten laskemisen, koska se vaan tuottaa lievää tuskaa, eikä kuitenkaan muuta ostoskäyttäytymistä mihinkään...ei ainakaan siltä vaikuta;)
    Upea tuo Pai-setti ja pakkauskin tosi nätti. Ecodentan hammastahnaa pitäisi kokeilla. Olen käyttänyt yhden purkin jotain jauhemaista hiilihammasjuttua, nimestä ei ole muistikuvaa ja nimikin on kulunut pois purkista. Yllättävän hyvä tuote, vaikka ensin vähän epäilin. Onneksi olin väärässä;) Kivoja ostoksia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun on nyt pakko vähän himmailla, jäin just työttömäksi ja kaikenlaista elämänmuutosta tulossa niin...
      Joo, oli pakko saada tuo Pai-setti, se puhdistusvoide on ihanaa ja tosi riittoisaa eikä nuo muutkaan huonommaksi jäänyt, voide jo käytetty ja öljy käytössä ;)
      Olisko ollut Warpaint? Mulla on kans sitäkin ja on kyllä yllättävän hyvä.
      Kiitos kommentista ja hyvää viikonloppua! :)

      Poista
  2. En uskaltaisi laskea. Tieto kun lisää tuskaa ;) Nyt tässä kuussa on 80€ mennyt, vaikka tuntui että en ole ostanut mitään. Kuitenkin tarkemmin mietittynä kyllä olenkin. Ja vielä on kuuta jäljellä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, niinhän se tieto lisää tuskaa :D Mutta silti mielenkiintoinen aihe! Mä oon muuten aika hyvin pysynyt ruodussa tässä kuussa, 12,50€ mutta tosiaan puoli kuuta vielä jäljellä.... ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...