maanantai 8. tammikuuta 2018

Jolie Box tammikuu '18

Se olisi aika vuoden ensimmäisen Jolie Boxin jonka sain tänään hakea postista kotiin ihmeteltäväksi 


"Vastaanotamme alkaneen vuoden luonnollisen ja hyvinvoivan arjen myötä", kuulostaa hyvältä!




"Tammikuun Jolie Box kehottaa testaamaan luonnonkosmetiikan hammastahnaa"


Ecodenta Salt Toothpaste hellävarainen Suolahammastahna 100ml, on suunniteltu erityisesti vihloville hampaille ja herkille ikenille.
Hei, EKA hammastahna Jolie Boxissa! Joo, tämä on fluoriton hammastahna, meillä käytetään mielummin fluorillisia tahnoja. Mutta eiköhän tämä ainakin testiin tule, vaikka pakko sanoa että olisin mielummin ottanut sarjan fluorillisen papaijatahnan kuin tämän. (9,90€/100ml)



Estelle & Thild Sparkling Citrus Bloom Hand Wash 250ml, on ihanan piristävän tuoksuinen käsienpesutuote. Tämä ruotsalaissarjan nestemäinen käsisaippua pesee kädet tehokkaasti, mutta ihoa kuivattamatta. Energisoiva ja raikas sitruksinen tuoksu on yhdistelmä sitruunaa, limeä, minttua sekä appelsiininkukkaa.
Ai että, ihanaa Estelle & Thildiä jälleen. Tällä kertaa käsisaippuaa, joka ihan varmasti pääsee käyttöön, kun edellinen saippua pian loppuu. (16,50/250ml)



Patyka Hydra-Defence Anti Pollution Mist 40ml, on uudenlainen kasvosuihke, joka on suuniteltu urbaanin elämän haasteisiin. Suihke muodostaa iholle suojahunnun ilmansaasteita ja muita ulkoisia tekijöitä, kuten sinistä valoa vastaan. Samalla se toimii meikinkiinnityssuihkeena sekä ihoa kirkastavana ja ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä ehkäisevänä kosteussuihkeena. Se auttaa meikkiä pysymään paikoillaan koko päivän ajan, samalla tehden meikkipohjasta kuulaamman. Pullo ei sisällä aerosolia.
Oi, tämän on se suuren suosion saanut uutuustuote joka tammikuun boxiin luvattiin. Ja ihan totta kun black fridaysta tilailin meikkejä niin mua jäi kovasti harmittamaan se että tilauksesta jäi kokonaan pois meikinkiinnityssuihke kun en ole aiemmin sellaista edes kokeillut, enkä ole sitä vieläkään ehtinyt hankkia joten todella mielelläni testaan tämän tuotteen. Ainakin kuvailusta päätellen tämä on ihan minunlaiselle tehty tuote :) (19,90/40ml)



Evolve Fresh Face Facial Wash 30ml, on lempeästi vaahtoava puhdistusgeeli, joka poistaa meikin ja päivän aikana ihon pintaan kertyneen lian. Luonnolliset sokerit puhdistavat epäpuhtauksia, luomulaatuisen papaijan entsyymit kuorivat ihoa kevyesti. Aloe vera antaa geelille miedon raikkaan tuoksun sekä kosteuttaa ihoa jättäen sen pehmeäksi. Sopii normaalille, sekaiholle ja rasvoittuville ihotyypeille.
Jee, taas uutta Evolvea testaamaan. Tykkään juurikin kasvojen puhdistustuotteissa geeleistä ja voiteista joten todella mielelläni testaan tämänkin! Tähän asti testaamistani Evolven tuotteista kaikki ovat olleet todella hyviä ja ostamisen arvoisia, joten odotukset ovat korkealla tämänkin kohdalla. (7,90/30ml)



Ja sitten vielä pari näytettä Patyka Huile Absolue, monikäyttöinen öljyseerumi joka sopii niin kasvoille, vartalolle kuin hiuksille. Ja Dr. Hauschka Quince Day Cream, ihoa virkistävä ja hoivaava kvitten päivävoide.




Boxi sisälsi 3 täysikokoista tuotetta, 1 matkakoon ja 2 näytettä. Boxin arvo tammikuussa on 54,20€.
Vaikka boxi olikin kovin arkinen niinkuin se tässä kuussa pitikin olla niin pidin boxin kokonaisuudesta todella paljon. Ja niinkuin edellisessä Boxissa, tässäkin oli pari tuotetta joita oli ajatuksissa hankkia ihan lähiaikoina (käsisaippua ja meikinkiinityssuihke) ja vaikka petyinkin hammastahnan fluorittomuudesta niin eiköhän se käytettyä kuitenkin tule. Raikas ja fressi alku uudelle vuodelle :)

Mitäs mieltä te olette hammastahnaa sisältävistä kauneusboxeista?
Ja mitäs tykkäsitte tästä vuoden aloituksesta?

8 kommenttia:

  1. Mulle tuli papaijaa sisältävä hammastahna ja siinä on fluoria, ilmeisesti tämän tuotteen kohdalla on eroavaisuuksia. Ja Patykan puteli oli aivan lommoilla :/ Muutoin täysi kymppi koko boksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tule kertomaan sitten onko tuo papaijatahna kokeilemisen arvoista!? No, olipas sun boxia käsitelty kovaotteisesti, toivottavasti puteli oli muuten kunnossa että sait suihkeen tulemaan? Juu, jos olis ollut tuo papaijatahna mun boxissa olisin antanut 10+ :)

      Poista
    2. No nyt on testailu papaijatahnaa sen verran, että uskallan antaa siitä arvion. Ja positiivisen sellaisen! Alkuun maku oli miedon hedelmäinen ja varsin miedon minttuinen (ainakin Pepsodentiin verrattuna..). Alkuun vaahtoutumattomuus tuntui oudolta, mutta siihen tottui pian ja aloin jopa pitämään siitä. Pesun jälkeen suuhun jäi viipyilemään miellyttävä raikkaus. En siitä valkaisevuudesta tiedä, mutta tykkään varsin paljon :)

      Poista
    3. Hei, tosi kiva juttu että tulit kertomaan kokemuksesi :) Tuo täytyy kyllä jossain vaiheessa ottaa testiin, mua kiinnostaa tuo hedelmäisyys, en ole sellaiseen aiemmin törmännyt hammastahnoissa :D

      Poista
  2. Tuotteet vaikutti jotenkin erikoisilta tuossa boxissa :p hammastahnaa ja käsisaippuaa. Onko ne tuotteet yleensäkin vähän laidasta laitaan?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämän boxin tuotteet olivat kerätty arjen ympärille ja ainakin itsestäni hammastahna ja käsisaippua ovat arkisia kosmetiikkatuotteita joita joka päivä käytetään. Minusta nämä Jolie Boxit ovat olleet aika hyvin kunkin teeman ympärille rakennettuja boxeja :)

      Poista
  3. Tuo Patykan suihke on ihan huippu! <3 Aikoinaan kun tilasin LivBoxia, vihasin niitä jatkuvia hammastahnoja, mitä aina paljastui paketista :D Mutta luonnonkosmetiikan suhteen on eri juttu, olisin tykännyt tuosta käsisaippuasta ja ehkä se hammastahnakin olisi mennyt paremmalla hymyllä kuin LivBoxin aikaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, olen nyt pari kertaa tuota Patykan suihketta testannut ja sanoisinko että hyvinkin lupaavalta vaikuttaa, kaiken lisäksi siinä on aivan ihana tuoksu :)
      Olen seuraillut blogeista tuota liv/bettebox hammastahnajuttua joten sen takia se tässä hieman huvittikin :D
      Ja vielä tuosta käsisaippuasta että olen siitä tosi mielissäni, en varmaan itse tuon hintaista raaskisi ostaa... :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...