sunnuntai 19. marraskuuta 2017

Lokakuun parhaat '17

Lokakuussa minua ihastuttikin useampi tuote...

Ensimmäisenä esittelyyn ihastuttavat NCLA:n lakat 💖NCLA:n kynsilakat ovat 7free lakkoja, ne eivät sisällä 7 haitallista ainetta kuten toluleenia, formaldehydia, diputyyliftalaattia, formaldehydihartsia, parabeeneja, ksyleenia eikä kamferia. Lakat ovat myös Cruelty Free ja 100% vegaanisia.


Spaced Out

Lokakuussa tilasin (cesarsshop.fi) nämä kaksi jo lopetettua (ja tarjouksessa ollutta) kaunista sävyä jotka ovat Cloudy Sky ja Spaced Out. Silloin harvoin kun pystyn kynsiäni lakkaamaan (työssäni en voi käyttää) niin kynsiltäni löytyy joko erilaisia sinisen tai harmaan sävyjä ja itseasiassa en edes omista yhtään punaista tai pinkkiä lakkaa. 


Cloudy Sky

Olen nyt kolmen eri merkin Free-lakkoja testaillut ja kyllä nämä NCLA:n lakat Bohon lakkojen ohella ovat niitä parhaimpia. Näistä kahdesta lakasta Spaced Out levittyi kynsille oikein sujuvasti kun taas Cloudy Sky vaati hieman enemmän tarkkaavaisuutta ettei raidoitu. Mutta todella kauniita ne ovat kummatkin! Ja varsinkin talveen sopivat sävyt kimalluksineen. Ja pysyvyys näissä on todella hyvä. Hintansa arvoisia! Ja vielä sinne jäi pari sävyä jotka himoittais tilata :)

Esittelen vielä tähän samaan sen ensimmäisen NCLA lakkani joka aiheutti ihastumiseni tähän sarjaan: Far North


Far North

Ja sitten seuraavat kaksi hiustenhoitotuotetta 💖Tuli voittaneeksi eräästä kilpailusta Famon tuoksuttomat shampoo- ja hoitoainepalat joiden käyttöä aluksi hieman jännitin koska olin siinä vaiheessa monesta paikasta lukenut että luonnonkosmetiikan shampoopalat tekee tahmaiset ja lähmäiset hiukset pitkäksikin ajaksi.Mutta tämä shampoopala ei sitä ainakaan itselläni tehnyt. Tämä kookosshampoo pesee juuri sopivasti eli ei aivan natisevan puhtaaksi ja vaahtoutui todella hyvin jo pienelläkin määrällä. Ja vaikka tykkäänkin miedoista tuoksuista pesutuotteissa niin ei haitannut yhtään tässä tuoksun puuttuminen. Näitähän saa sitten jatkossa tuoksullisina versioina jos haluaa :)Tämän Hapsu-hoitoainepalan mukana tuli erikseen käyttöohje, ettei vaan tulisi käyttää tuotetta liikaa, joka liikaa käytettynä tekee hiuksista raskaat ja ensimmäisellä kerralla taisinkin sitten olla vähän liiankin varovainen kun jouduin vielä jälkeenpäin laittamaan hiuksiin jätettävää suihketta mutta nyt olen oppinut laittamaan sitä juuri sopivasti tehden niistä silkinpehmeät ja tämän hoitoainepalan luvataan olevan erittäin riittoisa joten todellakin pieni määrä riittää.

Iso plussa siitä ettei näistä tule yhtään muovijätettä :)

Olin todella yllättynyt näiden toimivuudesta ja Mádaran shampoo ja hoitoaine sai kovan kilpailijan

Oletteko te käyttäneet shampoo- tai hoitoainepaloja?
Miten ne ovat teillä toimineet?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...