tiistai 3. huhtikuuta 2018

Jolie Box huhtikuu '18

Kylläpäs menikin tuo maaliskuun loppu taas nopeasti, lastakin voi alkaa kutsua aikuiseksi täytettyään loppukuusta jo 18 vuotta, mikäs siinä kun itse on aina vaan sen 25...
Kuun vaihtumisen huomaa myös siitä että Jolie Box saapui haettavaksi postista, ja niinkuin aina se on haettava samantien. Katsotaan mitä jännää se tällä kertaa piti sisällään...
"A Sweet Life"Cîme Recette de Purete -puhdistusöljy 100ml, sopii kasvojen ja silmämeikin puhdistukseen kaikille ihotyypeille. Tuote syväpuhdistaa poistaen epäpuhtauksia sekä vedenkestävän meikin, ja säilyttää ihon kosteustasapainon. Lopputuoksena on puhdas, virkeä ja silkinpehmeä iho ilman rasvaista tunnetta.

Olipa kiva yllätys, vaikka öljyllä putsaankin nykyään silmämeikin niin en ole kuitenkaan omistanut vielä yhtään varsinaista puhdistusöljyä että erittäin mielelläni alan nyt testaamaan kaksoispuhdistusta. (31,90€/100ml) hinta katsottu sokoksen verkkokaupasta, joliessa tätä ei ole.Iroisie Premier Soin Anti-âge 40ml, on ihanteellinen meikinalusvoide tasapainottamaan ihoa. Kevyt emulsiovoide supistaa ihohuokosia ja sopii normaalille, rasvoittuvalle ja sekaiholle sekä herkälle ja rosacea-iholle. Jättää ihon mattapintaiseksi ja tuo esiin luonnollisen hehkun. Parantaa ihon omaa suojamekanismia. Laventeli ehkäisee tulehduksia ja toimii antibakteerisesti, helpottaa ihon hormonaalisia oireita. Etelänarnikki elvyttää pintaverenkiertoa. Merilevä suojaa, kosteuttaa ja estää ihon ennenaikaista vanhenemista.

Kuulostaa ihan mun ihon kaltaiselta voiteelta, varsinkin kesäaikaan voide kuulostaa täydelliseltä. Jos se kesä sieltä pikkuhiljaa alkais saapumaan!? Edellisetkin Iroisien voiteet ovat olleet oikein hyviä joten mielelläni testaan tämänkin. (37,90€/40ml)Weleda Arnica Sports Shower Gel -suihkugeeli 50ml, on raikas, hyvin vaahtoava suihkugeeli, joka puhdistaa kuivaamatta ihoa. Säilyttää ihon kosteustasapainon. Raikas rosmariinin ja laventelin tuoksu on mieltä ja kehoa piristävä, mutta sillä on samalla tasapainottava vaikutus. 

Ei nyt mitään hurraa-huutoja mutta ainahan sitä suihkugeelejä tarvitsee, ja varsinkin kesäaikaan niitä raikkaita, käyttöön tulee. (n.3€/50ml)The Ohm Collection Deo Dorant -deodorantti laventeli + kankainen pussukka, on alumiiniton deodorantti, joka tuoksuu taivaalliselta ja auttaa pitämään kainalot kuivina sekä hien haju että vaatteet pilaavat tahrat loitolla. Deodorantin tehokkuuden salaisuus on Ohm BlendⓇ, joka koostuu villinä luonnossa kasvaneista, luomuviljellyistä ja kylmäpuristetuista kasveista. Tämä helppokäyttöinen ja erittäin riittoisa jauhedeodorantti on saatavana kahdeksassa herkullisessa tuoksussa. Purkki kestää käytössä jopa puoli vuotta.

Ohmin dödöjä ei olekaan tullut testailtua joten mielelläni tämän testaan vaikka hieman vieroksunkin käyttötapaa eli jauhetta, olikohan näitä muita tuoksuja liikkeellä? Itse sain tuoksun laventeli joka kuulostaa ihan hyvältä. Hintaa en tälle saa laskettua kun ei ole tietoa paljon pikkuisessa purkissa on jauhetta.Ja sitten vielä 5ml:n näyte Sóley GLÓey Purifying Exfoliator -kuorintavoiteesta jonka testailen mielelläni myös.Tämän kuun Boxi sisälsi 2 täysikokoista, 2 matkakokoista tuotetta ja 1 näytteen. Arvoltaan Boxi oli 72,80€ plus Ohmin dödö. 
Vaikka boxin tuotteet ovatkin oikein kivoja, itselläni ainakin tunnelmaa latisti se että lappusen ensimmäisessä kappaleessa puhuttiin Jolien uudesta brändistä Leahlanista, joten odotin kovasti saavani boxista jotain kyseiseltä brändiltä mutta kuten huomaatte eipä ollut!? Mutta kyllä tämä tästä, pääsenhän kuitenkin testaileen ja käyttään arvokkaita ja toivon mukaan hyviä tuotteita. Eniten tästä boxista kiinnostaa tuo dödö kun sitä on kehuttu paljon mutta toimiiko se sitten itsellä, aika näyttää.

Minkäslaiset fiilikset teille tästä tuli? Oliko tuttuja tuotteita?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...