perjantai 2. helmikuuta 2018

Tammikuun loppuneet '18

Tämä blogi taisi nukahtaa talviunille tammikuun alun jälkeen, nyt on sen verran päiväkin kirkastunut (ja mieli) että on varmaan aika herätellä blogikin talviunilta, onhan nyt jo helmikuu :)

Aloitetaan ruotimalla loppuneita tuotteita, alkukuusta tuntui siltä että eipä ole paljon sanomista mutta kuun loppupuolella otettiinkin sitten loppurutistus ja ainakin monta luottotuotetta loppui.






Lavera Invisible 24h Deo Roll-On 5/5 💖
Luottotuote, pitää hyvin hajut poissa eikä tahraa vaatteita. 

Naturativ Cuddling Body Butter 5/5 💖
Aivan ihana caramellin, sitruunan ja vaniljan tuoksuinen vartalovoi. Ensinnäkin ihana tuoksu, toisekseen kosteuttaa hyvin, kolmannekseen imeytyy nopeasti. Mitä muuta voisi odottaa täydelliseltä vartalovoteelta? Uusi purkki jo odottaa että saisin kaikki muut käytettyä pois :)



Sóley Nærð Soothing Tonic Splash 5/5 💖
Tuli kesäkuun Jolie Boxissa
Ihana, raikas ja kosteuttava. Lisää tarkemmin täällä

Puhdas+ Beauty Oil Lingonberry 3,5/5
Ihan ok kasvoöljy sekaiholle, jäi vaan jossain vaiheessa kaapin perukoille pölyttymään mutta nyt täytyi jo käyttää pois. Eli tykkäsin ja voisin vaikka ostaa lisää jos edullisesti tulee vastaan.

Mádara SOS Hydra Mask 2,5/5
Tulikohan tämä jostain kaupan päälle!?
Taatusti aivan ihana kuivalle iholle mutta itselle tämä ei tuntunut oikein tekevän mitään, joten otin tämän loppusyksystä tehokäyttöön ja loppujen lopuksi sain tämän hyvin käytettyä pois jauhemaisten naamioiden kanssa. Plus olihan tässä aivan ihana tuoksu joten mielelläni tätä käyttäisin enemmänkin jos olisi enemmän hyötyä omalle iholle.

Mádara Brightening AHA Peel Mask 4/5
Tämä tuli Lovelula boxissa huhtikuussa
Hyvä kirkastava naamio, tämä olikin jo kolmas tuubi tätä naamiota. Nyt ei ole varastoissa tätä enempää joten täytyy laittaa ostoslistalle.

Ooh! Oils of Heaven Moringa ja Argan -öljyt 4/5
En tykännyt näistä sotkevista pikkupulloista joten tein näistä sekoituksen pipettipulloon josta tämä oli helppo käyttää ja sekoituksena olikin oikein passeli laittaa yöksi.

Patyka Double Action Smoothing Scrub -näyte
Ei nyt ihan hirveän laajaa käsitystä näin pienestä näytteestä mutta tuntui ihan ok kuorinnalta ja voisin kyllä täysikokoisenkin käyttää :)



Famo Tuoksuton kookosshampoo ja Hapsu Hoitoainepala 5/5 💖
Shampoo pesee hyvin ja hoitoaineella saa silkkisen pehmeät hiukset, näistä lisää täällä

Less Is More Flower Whip 5/5 💖
Ihana kiharoiden muotoiluvoide jolla saa pehmoiset kauniisti kiertyvät kiharat ja on vielä hoitava samalla, tykkään ja ostaisin lisää, tämäkin oli jo toinen pullo :)

Ogario London Styling Mist 1/5
Tuli toukokuun Lovelula boxissa
Kevyttä pitoa antava hoitava suihke. Joo, ehkä kuitenkin enemmänkin hoitava suihke kuin pitoa antava, tuoksu oli aika erikoinen, sitruunaisen yrttinen josta en kauheesti tykännyt mutta onneksi tuoksu hälveni nopeasti joten sain käytettyä pois, en kuitenkaan ostaisi tätä itse.



Ja sitten joulukalenterissa tullutta Dr. Hauschkaa. Vartalovoiteet ja öljy oli ihan ok tuotteita, samoin body wash joita voisin ihan hyvin käyttää täysikokoisetkin tuotteet, sitruunaiset tuoksuivat tosi hyvälle lempeälle sitruunalle muissa Dr. Hauschkan tuotteissa on ilmeisestikin tuotemerkille ominainen (yrttinen?) tuoksu, voisin jo tässä vaiheessa varmaan tunnistaa Dr. Hauschkan tuotteet pelkän tuoksun perusteella. Naamiot olivat kanssa ihan kivoja mitä nyt parista kerrasta jotain selkoa sai mutta rauhoittava naamio todellakin rauhoitti, teki kasvoista selkeästi kirkkaamman ja tasaisemman värisen, sitä voisin jopa ostaa täysikokoisen tuotteen. Kiinteyttävän ja kirkastavan naamion kohdalla en nähnyt huomattavaa eroa.



10 täysikokoista tuotetta ja 9 matkakokoa ja 1 näyte

Oliko tuttuja tuotteita vai löytyikö jotain uutta?

2 kommenttia:

  1. Ei ollut mukana yhtään tuttua tuotetta, mutta esim. Dr. Hauschkaa olisi mukava jossain vaiheessa kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla oli sama että halusin kokeilla Dr. Hauschkan tuotteita joten kun törmäsin Hauschkan joulukalenteriin niin siitä saikin sitten useamman tuotteen testiin, ja vielä sopivan pieniä kokeiluja varten :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...