maanantai 5. helmikuuta 2018

Jolie Box helmikuu '18

Taas olisi Jolie boxin aika

Mutta tällä kertaa olin vähän "hukassa" kun boxin mukana ei tullut kirjettä/lappua missä kerrotaan tämän kertaisesta boxista ja luetellaan tuotteet ja niiden käyttötarkoitukset, enkä nyt sitten edes tiedä sitä oliko boxissa kaikki mitä piti!?




No, joka tapauksessa katsotaas mitä sieltä tuli...



Irosie Masque De Beauté Kauneusnaamio 40ml, uutta hehkua kasvoille antava naamio kaikille ihotyypeille. Piristää väsynyttä ihoa, kirkastaa väriä ja elvyttää pintaverenkiertoa sekä puhdistaa talia ihohuokosista. Minttu kosteuttaa, uudistaa ja torjuu epäpuhtauksia. Gingko biloba toimii antidioksanttina ja tehostaa pintaverenkiertoa. Merilevä suojaa, kosteuttaa ja estää ennenaikaisia vanhenemisen merkkejä. Viilentää ja rauhoittaa ihoa, joten sopii loistavasti myös herkälle iholle ja iho-ongelmien, kuten rosacean hoitoon. 

Olen oikein innoissani tästä naamiosta, kiitos tänne vaan kaikki jolla saa tämänkin jo hieman rupsahtaneen naaman kuosiin!! :D Naamio lupaa ainakin tekevän kaiken mahdollisen... (36,90€/40ml)



Absolution Le Soin du Corps Kiinteyttävä Vartaloemulsio 200mlkosteuttava, kevyen koostumuksen omaava vartaloemulsio imeytyy nopeasti jättäen ihon pehmeäksi ja sileäksi. Seesaminsiemenöljy ja tuhti karitevoi ravitsevat ja uudistavat ihoa. Omenauute sisältää runsaasti Omega-3 rasvahappoja, jotka kosteuttavat syvältä ja säilyttävät ihon kimmoisuuden. Omega-6 rasvahappoja ja E-vitamiinia sisältävä baobaböljy pehmittää, uudistaa ja kiinteyttää. Voide jättää iholle napakan ja täydellisen ravitun tunteen.

Ja tässä seuraava tuote jonka otan todella ilolla vastaan, en varsinaisesti usko näihin kiinteyttäviin vartalovoiteisiin mutta ainahan sitä voi kuvitella sen niin tekevän. Ja on muuten sen verran arvokasta tavaraa että olisikin paras ainakin jotain tehdä ;) (42€/200ml)



Whamisa Toner Deep Rich Kasvovesi 20ml, tässä kosteuttavassa kasvovedessä on runsas, tehokkaasti ihoa hoitava koostumus. Sen sisältämät arganöljy ja voikukkauute kosteuttavat ja ravitsevat ihoa syvältä. Pohjana on käytetty Aloe maculataa veden sijaan ihonhoidollisten ominaisuuksien maksimoimiseksi. Whamisa on fermentoinut raaka-aineet omalla erikoismenetelmällään parantaen niiden luonnollista kykyä ravita ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti.

Tällä kertaa Whamisalta kasvovettä, olen taas viime aikoina katsellut näitä Whamisan tuotteita ja ne vaikuttavat todella kiinnostavilta ja useissa blogeissa näitä onkin kehuttu kovasti ja monesti olisi tehnyt mieli tilata näitä testiin mutta sen verran on tuotteita jonossa että pitää hetki odotella... Mutta testiin menee ehdottomasti. (7€/20ml)



Ja vielä näytteet Dr. Hauschka Med Jääruoho Tehovoiteesta joka kuulostaa todella erikoiselta ja Absolution La Crème Riche Täyteläinen kasvovoiteesta jonka myös mielelläni testaan.





Boxi sisälsi 2 täysikokoista tuotetta, yhden matkakoon ja 2 näytettä. Arvoksi sain huikean 85,90€, joten taisi tässä boxissa olla kaikki muut matkassa paitsi se lappu.
Olen oikein mielissäni tästä boxista, ainoastaan lappusen puuttuminen hieman harmittaa. Tuntuu upealta päästä testaileen näinkin arvokkaita tuotteita joita ei itse raaskisi ostaa. Kuukauden loppuneissa postauksissa nähdään sitten arviot miltä ne sitten loppujen lopuksi tuntui.

Mitäs mieltä te tästä olitte? Olisitko ollut tyytyväinen tämän kertaiseen boxiin?

Hyvää alkanutta viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Tää helmikuinen oli elämäni ensimmäinen jolie box ja pakko kyllä sanoa että oon oikeen tyytyväinen! Identtiset tuotteet löytyi joten tosiaan onneks jäi lappunen ainoaks puuttuvaks osaks boksias ;) Dr. Hauschkan on ihan lemppareita omalle iholle ja ainooks harmitukseks jäi että pikkutesteri hujahti yhellä kokeilulla. Innolla seuraavia bokseja ootellen, kiva myös lueskella muiden fiiliksiä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, onneksi oli kaikki tuotteet boxissa :) Dr.Hauschkan näyte vaikuttaa mielenkiintoiselta mutta harmi jos siitä riittää vaan yhdeksi kerraksi. Minä odotan näitä boxeja yhä kovalla innolla vaikka se on tullut minulle jo heinäkuusta 2016.... ;)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...