lauantai 4. marraskuuta 2017

Lokakuun loppuneet '17

Jälleen olisi aika katsastaa kuukauden loppuneet kosmetiikat ja mitä mieltä niistä olin
Aika kasa niitä taas loppuikin...


Aloitetaas vaikka hiustuotteista


Unique Haircare Sea Salt Spray 5/5 💖
Paras suolasuihke johon olen törmännyt, tällä saa kivasti permanentin kiharat muhkeaksi. Olen käyttänyt tätä jo useamman pullon joten ostaisin kyllä lisää mutta seuraavaksi ajattelin tehdä itse suolasuihketta, joka onkin tämän päivän suunnitelmissa :)

Ole Hyvä Shampoo Vaaleat hiukset, 2/5
Pyörinyt kylppärissä jo yli vuoden päivät, mun hiukset takkuuntui tästä shampoosta. Nyt käytin loppuun tehokäytettynä Organic Shopin hiusnaamioiden kanssa. Tuoksu oli kiva. En kyllä ostais lisää.

Organic Shop Fig & Almond ja Avocado & Honey Hair Mask 3/5
Käytin pois Ole Hyvän shampoon kanssa hoitoaineen tavoin. Kumpikaan ei tehnyt mitään ihmeellistä hiuksilleni mutta ihan päteviä hoitsikkana käytettynä. Varsinkin viikuna-manteli tuoksui aivan ihanalle. Katsotaan jos vielä joskus ostoskoriin päätyy...


Sante Family Pineapple & Lemon suihkugeeli 4/5
Ihan perus, oli pääasiassa pojalla käytössä. Kiva tuoksu.

John Masters Organics Geranium & Grapefruit Body Wash 4/5
Tuli tässä heinäkuun Jolie Boxissa
Tämän käytti poitsu mutta edellisen tällaisen käytin minä ja oli sellainen ihan perus hyvä suihkugeeli mutta tätä en varmaan ostais kun on sen verran arvokas.

John Masters Organics palasaippua kasvoille ja vartalolle 3/5
Tuli tässä kesäkuun LoveLula Boxissa
Kasvosaippuana en tykännyt mutta meni hyvin käsi- ja sivellinsaippuana

Charme d'Orient Mustasaippua & Kassa-kinnas 4/5
Tuli lokakuun 2016 Jolie Boxissa
Tykkäsin aluksi tämän käytöstä, tuolla kassa-kintaalla lähti tosi hyvin kuollut ihosolukko ihon pinnalta mutta sitten kun aloin käyttämään säännöllisesti pesukukkaa joka kuorii ihon kevyesti jokaisella kerralla en tuntenut enää tarvitsevan tätä ja nyt käytinkin tämän pois kylppäristä kuljeksimasta.


Mádara Daily Defence cream 5/5 💖
Esitelty paremmin täällä

Mádara Cloudberry & Oat Hydrating Lotion 5/5 💖
Tämä voide onkin vilahdellut täällä blogissa jo useampaan kertaan. Super hyvä voide, ihana tuoksu. Tällä erää varastot loppu mutta ehkä joskus taas :)

Mádara Protecting Hand Cream 5/5 💖
Huippu hyvä käsivoide, useampi ollut jo käytössä, ehkä sit joskus taas. Nyt muita välillä :)

Naturativ Revitalising Body Balm 2,5/5
Karpalon ja sitruunan tuoksuinen elvyttävä vartalobalsami, kosteutti hyvin, imeytyi hyvin, teki ihon ihanan pehmeäksi mutta tuoksui todella voimakkaalle joten siitä miinusta vaikka tykkäänkin että voiteet tuoksuu mutta liika on liikaa...


Mádara Smart Antioxidants Fine Line Minimising Fluid day, 4/5
Sain kaupanpäälliseksi tässä Mádaran tilauksessa. 
Sopi hyvin minun sekaiholleni, imeytyi hyvin, kosteutti hyvin ja sopi meikin alle. Voisin ostaa tätä jatkossakin.

Mádara SOS Hydra Recharge Cream 5/5 💖
Loistava yövoide varsinkin kesäaikaan kun ei tarvitse öljykosteutusta enää rinnalle. Taisi olla jo toinen tätä voidetta joten kelpaa myös jatkossa. Toimii ainakin itsellä myös päivävoiteena. 

Mádara Eye Contour Cream 2,5/5
Ihan ok sy-voide, ei mitään ihmeellistä sanottavaa. Antoi ihan hyvän lisäkosteutuksen seerumin seurana. Ei kuitenkaan jatkoon.

Naturativ ecoAMPOULE 5 5/5 💖
IHANA,oli kuin samettia olisi sivellyt silmien ympärille. Kosteutti kivasti vaikka käytinkin sy-voiteen vielä tämän päälle. En tiedä sitten luulenko vain mutta kyllä tämä sai katseesta freshimmän ja ihan varmasti ostan uudelleen kunhan kukkaro sen sallii :) Oikea hemmottelutuote <3


Ja sitten vielä muutamat näytteet 4kpl Naturativin kosteuttavaa vartalovoidetta joka oli ihan ok perus, Joikin käsivoide joka oli minulle ihan liian kevyttä mutta imeytyi hyvin, Mádaran Age Defence Day Cream joka oli ihan ok ja Absolutionin La Crème de Sante joka oli hyvä voide mutta olin hieman yllättynyt "vihreästä" tuoksusta joten saa nähdä ostanko joskus täysikokoisen tuotteen, kun kuitenkin haluaisin tästä pidempiaikaisen kokemuksen.


15 täysikokoista, 2 matkakokoista ja 7 näytettä

Löytyikös sieltä teille tuttuja tuotteita?

Hyvää Pyhäinpäivää!

2 kommenttia:

  1. Naturativ ecoAMPOULE kuulostaa erittäin upealta. Naturativin tuotteet on mulla olleet hankintalistalla jo vaikka kuinka kauan. Mun piti niitä Puolan reissulla tutkia, mutta koska en niitä nähnyt siellä missään kaupasssa tai apteekissa (Puolassa on apteekeissa muutakin kuin nk. apteekkikosmetiikkaa), unohtui koko asia, kun piti ehtiä Sephorat ja muut vastaavat tutkia;)

    Muutenkin kivoja loppuneita, mm. Madaran tuotteet kuulostaa upeilta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuo ecoAMPOULE 5 on minulla varmaan yksi eniten säväyttäneistä tuotteista. Olipas harmillista ettet törmännyt reissullas Naturativin tuotteisiin, toivottavasti törmäilet näihin suomessa! :)

      Poista

Kiitos kun kommentoit :)

Kuukauden loppuneet -heinä, -elo, -syys '18 osa 1

T ähän mennessä on postaamatta 3 kk:n loppuneet jotka keräsin samaan roskikseen joten tässä vähän pidempi postaus loppuneista. Näytteitäkin ...